mintak tolong ajar mcm mana nak upload gambar

CG Sponsors




Missy^Dreamy

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
3,748
Reaction score
109
Points
33
1. register kat photobucket.com
2. upload pic ke sana
3. amik IMG tag dr sana, copy
4. paste img tag tu kat thread kamu
5. preview tgk jadi x

smoga berjaya!
 
Sponsored Post

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
macam mana kalu aku nak upload gambar dari pc ke tread ye aku buat tak jadi juga sape2 leh bagi penerangan step by step ajar aku ye
upload ke photobucket dulu.
pastu ambik link tu.
 

Missy^Dreamy

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
3,748
Reaction score
109
Points
33
aikk? mengapakah?
salah ke cara MD tunjukkan tuh?
kalu salah, sowi!
 

evilgoodguy

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
ok ... tahniah anda telaj berjaya upload gambar... bravo...:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
k dah boleh upload dah time kaseh
p/s mod dah selet masalah boleh close dah tread ni
thanx
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
time kaseh dah satel masalah
mod dah boleh close tread ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register