mintak tolong ajar mcm mana nak upload gambar

CG Sponsors




JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
Gambar ape ko nak letak tu..?
Kalo gambar baekkk...memang tak leh letak..bleh PM je kat member2...:eek: :eek:

p/s - kalo ade pas kat aku sama :)) :))
bkn main lg bapak budak nih:-? :-? :-? :p :)) :))
 
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
k terima kasih pada yg otai tai yg tolong

mcm mane nak upload gambar kat tread plak ye
sapa sudi tolong
 

wantz

Junior Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
pegi laman imageshack search google upload file n then akan keluar list utk direct link ke thumbnail for forum ke pilih la mana satu yang berkenan then kat forum cg ni klik button cam bukit tu utk masukkan gambar n send. all done ok
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,462
Reaction score
26
Points
70
geng,morning...
tolong aku geng...
nak upload gmbr tapi tk reti la.
gmbr dari desktop aku ni nak letak dlm thread...
amik dari web aku tau...
camner?

:( kenape?
 

toman

Freshie
Joined
Aug 23, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Wah...bagusnye info ni...baru nak tanya tentang bab ni tapi dah dijawab pulak...thanks broo..
 

ErieAdn

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
Apsal gambar dari ImageShack dah tak dapat nak display ekk..???:-? :-? :-? #:-S #:-S #:-S
Hanya link jerk yang kuar..?:( :(
 

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
Apsal gambar dari ImageShack dah tak dapat nak display ekk..???:-? :-? :-? #:-S #:-S #:-S
Hanya link jerk yang kuar..?:( :(
Image Shack..Image Hosting mmg problem attach kat forum neh,bukan sini jee..forum lain pun aku ada masaalah dulu.Aku switch pakai photobucket lagi sampoi/simple dan senang nak pakai kat CG neh..siap ada plugin nak direct upload file ngko dari pc ke photobucket...laju pon laju load.
 

ErieAdn

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
Image Shack..Image Hosting mmg problem attach kat forum neh,bukan sini jee..forum lain pun aku ada masaalah dulu.Aku switch pakai photobucket lagi sampoi/simple dan senang nak pakai kat CG neh..siap ada plugin nak direct upload file ngko dari pc ke photobucket...laju pon laju load.
Oooo.. yeker..??#:-S #:-S
Patut arr pon.. aku ingat masalah aper #:-S

Takper.. aku cuba2 laa plak guna photo bucket ni plak..:D :D
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
macam mana kalu aku nak upload gambar dari pc ke tread ye aku buat tak jadi juga sape2 leh bagi penerangan step by step ajar aku ye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register