mintak tolong ajar mcm mana nak upload gambar

CG Sponsors




fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
nak mintak ajar macam mana aku nak upload gambar kat tread

aku baru lg kat sini mintak tunjuk ajar dari warga cg n sume otai kat sini:)cgrock

pada yg tolong aku macm mana nak tukar tajuk aritue terime kasih bayak2
 
Last edited:
Sponsored Post

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
nak mintak ajar macam mana aku nak edit tajuk tread

aku baru lg kat sini mintak tunjuk ajar dari warga cg n sume otai kat sini:)cgrock
ko gi klik edit.. pastu klik go advance.. nnt ko akan leh edit tajuk.. cuba la rasa kuih :D
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
ko gi klik edit.. pastu klik go advance.. nnt ko akan leh edit tajuk.. cuba la rasa kuih :D
ko ikut ckp dia nih..:)paid :)paid :)paid

yg rasa kuih tu off topik... jgn ko cari button klik >> rasa kuih..mmg xder:p
 

kembojamali

Fun Poster
Joined
Aug 18, 2008
Messages
271
Reaction score
1
Points
15
ko ikut ckp dia nih..:)paid :)paid :)paid

yg rasa kuih tu off topik... jgn ko cari button klik >> rasa kuih..mmg xder:p
mcm na plak nak letak gambo kat bwh nick kita.dan 1 lg mcmna nak live talk dgn org sana.tq
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
pasal den punyer gambor x leh upload ni??
tulun............
 

mdnazz

Fun Poster
Joined
Sep 4, 2008
Messages
115
Reaction score
0
Points
10
beasar sanagt ker dia punyer saiz....
take note
 
Sponsored Post
Top
Log in Register