Mintak Tolong ahli CG : Nak Buka Current Akaun

CG Sponsors




msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
Salam ahli CG..
aku nak buka current akaun kat area KL tapi xde introducer. ada sesape bole tolong.. aku pindah company aku dari Johor ke KL so akaun aku nak buka akaun KL..
Kalu sesape sudi jadi introducer untuk buka akaun bole PM aku.. habuan akan diberi.. :)cgrock

p.s: company enterprise je..
 
Last edited:
Sponsored Post

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
bro citer nak bank mana...
insyaAllah ramai yg tolong nanti...

Salam ahli CG..
aku nak buka current akaun kat area KL tapi xde introducer. ada sesape bole tolong.. aku pindah company aku dari Johor ke KL so akaun aku nak buka akaun KL..
Kalu sesape sudi jadi introducer untuk buka akaun bole PM aku.. habuan akan diberi.. :)cgrock

p.s: company enterprise je..
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
Bro, sekrang EON Bank ada promotion hingga 31 Januari 2009. No introducer for opening a current account. Deposit pun RM1k jek. Sekian, harap info ini dpt membantu anda! Just photocopy ur ic n SSM registration.
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
bro citer nak bank mana...
insyaAllah ramai yg tolong nanti...
kalau boleh CIMB.. coz dekat dgn rumah.. maybank pun ok..
aku biz kecik2 aje.. try tgk kt siggy aku tu..:)cgrock
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
Bro, sekrang EON Bank ada promotion hingga 31 Januari 2009. No introducer for opening a current account. Deposit pun RM1k jek. Sekian, harap info ini dpt membantu anda! Just photocopy ur ic n SSM registration.
GOOD.. thanks bro.. esok aku contact EON bank..
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
Bro, sekrang EON Bank ada promotion hingga 31 Januari 2009. No introducer for opening a current account. Deposit pun RM1k jek. Sekian, harap info ini dpt membantu anda! Just photocopy ur ic n SSM registration.
aku call EON dia cakap kena ada introducer pulak.. kalau x payah introducer kena approve dia punya manager..
bro buka eon bank mana?
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
kalau boleh CIMB.. coz dekat dgn rumah.. maybank pun ok..
aku biz kecik2 aje.. try tgk kt siggy aku tu..:)cgrock
fwaaa bro ada arkib duit2 lama...menarik ni....:)
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
bump satu kali.. ahli2 CG boleh bagi idea untuk buka current ac ni..
 

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
gi alliance bank...buka saving acc dulu rm250 pastu terus bukak current acc rm500...kalau dah ada saving acc tak perlu introducer utk bukak curren acc kat bank yg sama...

aku buat tak sampai sejam dah dpt no akaun utk current
 
Sponsored Post
Top
Log in Register