(Q & A) [mintak review sapa2 pernah beli henfon ANSURAN courts mamoth? [SOLVED jangan beli]

Recommended Brokers


m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,320
Reaction score
386
Points
136
ada kawan baru beli samsung tab 4 dari courts mamoth,
dia cakap tahun first ni tak perlu bayar apa2,
next year bayar rm40 lebih monthly selama 5 tahun..

betul ke ada pakej ni?cek kat website takde pun..

kawan aku tu 10 dia cakap,1 belum tentu betul..:)) so aku tanya korang la..

review please..:D

_____________
ok dah dapat kesimpulan ; kesimpulannya courts mamoth along berlesen,jangan beli ansuran dengan meraka!!
 
Last edited:
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,320
Reaction score
386
Points
136
nampak menipunya....

sekian
dia cakap pakej flexi ape tah dapat rebate rm700 dia tak amik,
so dapat free first year punya bayaran..:-?
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,013
Reaction score
22
Points
120
X gi tny btl2 ngan courtmammoth.. tp apa yg seller cina bg taw..cth kt katalog tu..diwajibkn amik ansuran bertakaful..so hrga lebih tinggi dr katalog.. better senheng
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,320
Reaction score
386
Points
136
X gi tny btl2 ngan courtmammoth.. tp apa yg seller cina bg taw..cth kt katalog tu..diwajibkn amik ansuran bertakaful..so hrga lebih tinggi dr katalog.. better senheng
nak pegi courts mamoth cam jauh lak dengan rumah aku..huhu
kalau rm40 sebulan,5tahun ansuran memang 3kali ganda mantul harganya..
tapi mampu milik la kan..
 

maha82

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2005
Messages
708
Reaction score
0
Points
10
rm40 x 60bulan = RM2400 , rasanya x mustahil,double price mmg standard dah courts, beli satu barang, bayar cam 2 brg, sebab tu diorang letak harga rendah tp wajib hutang br dpt harga tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register