Mintak pendapat je.. bukan nak beli insurance :)

CG Sponsors




epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
Bole ke kalau baru membaharukan roadtax atas name orang len.. Besoknye kite tukar name roadtax pastu.... besoknye plak kite amek claim..
pbole x cam tu ?
sesape yg ade pengalaman...
 
Last edited:
Sponsored Post

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
Orang2 tere yang ade pengalaman cam ni..

B
U
M
P
!
!
!
:)cgrock
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
erk... x faham ke ? adoi...
skrang suda faham ka ?
 

imlive33

Fun Poster
Joined
May 7, 2008
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
Aku pun tak paham, ini nak buat double claim ke apa ni?
 

imlive33

Fun Poster
Joined
May 7, 2008
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
~X(~X(~X( Tapi nak mintak pendapat...mcm mana nak tolong klu tak paham.
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
bukan ... maksud aku ...
aku kasi contoh situasi cam ni ...

1hb 12 2008 : renew roadtax dan insurance atas nama Samdol (claim x amek)
2hb 12 2008 : loan bank da lulus tukar nama roadtax dan insurance atas Sam
3hb 12 2008 : Gie pejabat pos nak amek claim untuk roadtax atas nama Sam

so.. pertanyaan aku... sam tu leh amek claim x?

aku tanye sebab member aku ckp xleh amek claim sebab da tukar name. so aku nakkan kepastian la
 

imlive33

Fun Poster
Joined
May 7, 2008
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
aku rasa, better ko check ngan pos malaysia sendiri, sbb ini diluar bidang kuasa aku.

Anyway, goodluck bro, semoga dapat claim tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register