Ask/Help Mintak idea nak buat soalan untuk buat survey

CG Sponsors




Burhanuddin

Active Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
1,768
Reaction score
43
Points
30
As-salamu Alaykum

nak mintak tolong sesape boleh tak bagi idea nak buat soalan untuk survey

tajuk diberi "Favourite Movie Genre n Its Effects On Human Behaviour"

yang soalan untuk movie genre dah ada, tapi takde idea la pulak untuk tanya macam mana movie genre tu affect behaviour seseorang

tolong ye... warga cg sekalian, hehe:D
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
As-salamu Alaykum

nak mintak tolong sesape boleh tak bagi idea nak buat soalan untuk survey

tajuk diberi "Favourite Movie Genre n Its Effects On Human Behaviour"

yang soalan untuk movie genre dah ada, tapi takde idea la pulak untuk tanya macam mana movie genre tu affect behaviour seseorang

tolong ye... warga cg sekalian, hehe:D
apa soalan utk movie genre tu?
 

forexian

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,035
Reaction score
61
Points
80
memula tt tanya la pasal favourite genre movie.
pastu tanya la level kepuasan apabila menonton movie genre tu dari 0-5....pastu tanya la what do u doing in the real life that have a similarities with that kind of genre film that u like......hahahaha tah btol tah x idea aku ni. kalo salah ignore je k!
 

Megat Sri Rama

CG Top Poster Club
Joined
Aug 28, 2007
Messages
20,277
Reaction score
506
Points
161
apasal buat survey kalau kau pun tak tau nak tanya apa dan macam mana nak memanipulasi data pungutan untuk mencapai kesimpulan?

analogi : kenapa mesti nak bercakap kalau tak tahu apa nak dicakap dan tak tahu benda yang nak dicakapkan?
 

Burhanuddin

Active Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
1,768
Reaction score
43
Points
30
memula tt tanya la pasal favourite genre movie.
pastu tanya la level kepuasan apabila menonton movie genre tu dari 0-5....pastu tanya la what do u doing in the real life that have a similarities with that kind of genre film that u like......hahahaha tah btol tah x idea aku ni. kalo salah ignore je k!
ermmm... ok jugak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register