Minta tolong warga CG budiman

CG Sponsors




izack1981

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
Assalamualaikum,
Aku dapat dari email tadi, Sedih betul tengok nasib budak ni..

Kepada kawan2 CG yang budiman, mohon sedikit sumbangan untuk rawatan kimo budak ni...


KHAYRUL AIMAN BIN KHAYRUL NIZAM
Beliau mengidap “muscle cancer” sejak berumur 4 thn (2007).ketika itu sel cancer menyerang di peha
berdekatan Pembulur darah..Tetapi Alhamdulillah telah selamat dikeluarkan sel tersebut dlm pembedahan
Yang dijalankan oleh pihak GHKL.Tetapi kini ia menyerang kembali diperut beliau juga sama
Berdekatan dgn pembulur darah.Amat merisaukan lagi…sel cancer tersebut telah merebak
Ke paru2 seblh kiri dan otak….
Rawatan amat diperlukan utk memastikan keadaanya kembali stabil…
Rawatan yang diperlukan Aiman berjumlah RM15,000 tunai…(segera)
Dan kini Aiman menerima rawatan di HUKM.
Dalam masa yang singkat keluarga kami tidak mampu mengumpulkn wang sejumlah itu..
Dengan ini saya memohon sedikit sumbangan dari kawan2…untuk menambah jumlah wang utk
Perubatan Aiman

Sumbangan ikhlas anda amat di hargai :

Mazian Binti Musni (ibu aiman)
Maybank A/C No : 164490068229


Jika tidak berkemampuan dari segi wang ringgit sekalipun, cukuplah dengan
memanjangkan email ini kepada saudara2 yang lain. Semoga usaha kita ini
mendapat limpah berkat dari Allah swt....Wassalam!
 
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
insyaAllah di sebarkan~
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
erm..sedihnya...org melayu susah...otai2 cg yg dermawan,moh sama2 kita menderma...forum2 jugak..amal kat cna kompol skali..:)
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
erm.....rasanya boleh kot warga cg tolong...

rm10 sorang.....
 

izack1981

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
erm.....rasanya boleh kot warga cg tolong...

rm10 sorang.....
Betul tu bos.. Masa orang susah kita tolong. Mana tau, esok lusa kita susah pulak..
 

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
klu thread politik, aku tgk meriah jer....mai meriah kat sini sama......baru adil...
 

malkovich

Active Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
2,399
Reaction score
85
Points
30
ooooo......smoga dpt operate cpt2
ada acc laen x?
 

izack1981

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
ooooo......smoga dpt operate cpt2
ada acc laen x?
Takde bos... Aku dpt dari email.. Dia bagi acc maybank jer.. Sama2 la kita hulur bantuan. Sikit pon xper.. Kesian tengok nasib budak ni..
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
Insyaallah..
saya cuba sumbang seberapa yang mampu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register