BTC USD 32,506.0 Gold USD 1,784.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta Tolong Sesiapa Yang Ada Idea Buat Game!!

Talib Ali

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
Salam saya puas mecari kat internet game game yang boleh di lakukan semasa mengadakan majlis makan malam etc.

Kalau sukaneka tu banyak la...

So boleh tak kalau sesiapa yang biasa buat event bagi idea sikit

Stakat nie aku ada

1) Makan Buah Apple
2) Transfer getah dengan mulut
3) Cari Barang

so ada tak idea lain??,,mungkin thread ini boleh jadi rujukan sesiapa nak buat game nanti?
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
Salam saya puas mecari kat internet game game yang boleh di lakukan semasa mengadakan majlis makan malam etc.

Kalau sukaneka tu banyak la...

So boleh tak kalau sesiapa yang biasa buat event bagi idea sikit

Stakat nie aku ada

1) Makan Buah Apple
2) Transfer getah dengan mulut
3) Cari Barang

so ada tak idea lain??,,mungkin thread ini boleh jadi rujukan sesiapa nak buat game nanti?

kasi detail sikit. makan malam, sapa yg banyak ikut,

bebudak atau org dewasa? org biasa2 atau CEO/ menteri2?

makan malam nya dekat mana? hotel? steamboat?
 

hazwan17

Super Active Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
7,442
Reaction score
3
Points
65
sewa fussball...menarik gak tu..
main rebut kerusi ke
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
kotak beracun ngan rebut kerusi biase wajib ade :D
 

Talib Ali

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
Aku kena buat game untuk majlis kahwin..
 

Talib Ali

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
kalo dah majlis kahwin tunggu ajer laa pengantin punya game :">:">:">

kahwin pun ada sukaneka gak ker :eek:

ada siap ada lucky draw lagi...
kahwin kat dewan...so apa acara sesuai kat dewan...

Game pengantin tak termasuk dalam senarai game aku buat:D:D:D
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
kalo nk wat game indoor.. terhad sikit laa aktiviti yg boleh buat..

tapi kalo outdoor... yihaaa.. :D:D

BTW, TT x jawab soklan bro tuh tadi, saper audience/peserta nyer..

budak2 ker.. orang tua ker.. YB YB ker.. famili2 dia ker.. :D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register