BTC USD 57,099.8 Gold USD 1,779.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minta Tolong Kt Kawan2

semangkit

Fun Poster
Messages
280
Joined
Sep 16, 2007
Messages
280
Reaction score
3
Points
15
Ada sapa2 tau mcmn nk cari pihak pengeksport isi ketam (ketam Nipah) utk area kota kinabalu.

Isi ketam ni maksudnya kulit ketam da dibuang so yg ada cuma isi ja..isi kt sepit, jumbo n badan..

Kt tawau mmg aku ada supply tp aku bminat nk hantar ke kota kinabalu sbb harganya...harap2 ada kawan2 yg tinggal kt kota kinabalu yg boleh bg info kt aku...jarak tawau dgn kota kinabalu lebih 500km,aku pula xde masa yg byk nk cari market kt sana sbb xtau jalan2 kt sana..keja keras hari2 sbb nk cari mkn..badan n kepala pn penat...huhuhu

Klu ada info ttg pengeksport...sila sms ke no aku ni sbb aku tlalu jarang online,xmcm dulu masa ada cc...tq 019-8433017 lan :)cgrock
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Antara benda yang aku suka makan tapi malas nak kopek ialah kulitnya...
 

aes

Super Active Member
Messages
9,557
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
Antara benda yang aku suka makan tapi malas nak kopek ialah kulitnya...

sama le kita.....
Hrp member2 CG yg lain blh bantu tuan tanah.
 
Last edited:

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
makan jer ngan kulit2....
layan...

pernah gak makan kat restoran thai...ketam nie kulit lembut...best tapi tak sedap sangat...tak kena selera aku kot...
 

Dzil77

Active Member
Messages
1,908
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,908
Reaction score
1
Points
20
Klau dapat ketam masak lemak cili padi paling best! :D

Sory tuan tanah off topic! :)
Sesapa orang KK tolong ler bantu tuan tanah ni...:)cgrock
 

Abu nawas

Legendary Member
Messages
11,237
Joined
Mar 17, 2007
Messages
11,237
Reaction score
309
Points
131
pernah gak makan kat restoran thai...ketam nie kulit lembut...best tapi tak sedap sangat...tak kena selera aku kot...

aku pun penah makan..sedap hingga menjilat ibu jari kaki :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register