BTC USD 43,419.4 Gold USD 1,750.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minta tolong kesan ip??plz

Shah1

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,405
Reaction score
0
Points
20
salam semua,ada sapa3 yang pandai kesan ip orang tak.saya nak mintak tolong korang kesan dia ni duk mana,nama apa n no fon dia..dia ni selalu rosakkan laman web saya.:((plz warga CG.sy mintak tolong sangat2..n ip dia

218.111.157.34

tolong ek..klu dapat kesan pm saya k
 
Sponsored Post

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
adeh sian ko.....

kalau dia kacau cg,,,,admin leh tulong.
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
laman web ko yg kat bawah tu ke?
 

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
aah ek.. cam mana nak kesan ip???
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
inijer yg dpt..
yglain kene kontek streamyx ler..

ipadd.gif
 

Shah1

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,405
Reaction score
0
Points
20
laman web ko yg kat bawah tu ke?

aa yang kat bawah tu laa..geram tu saya..ada sapa2 leh tolong tak?plz..sy wat laman web tu bukan guna duit mak bapak ia pun,duit saya sendiri.. :mad:
 

Shah1

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,405
Reaction score
0
Points
20
tul ke kat penang??leh copy dia punya detail ip tak??plz
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register