Minta tolong kat mana forum kucing kesayangan tu?

CG Sponsors




KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,541
Reaction score
475
Points
131
TOolng pm kat saya website tu ok?

sorry ye tuan pengetua kerana mengunakan forum ni untuk bertanya. lepas ni harap tuan pengetua boleh delete thread ni. :p
 
Sponsored Post

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
TOolng pm kat saya website tu ok?

sorry ye tuan pengetua kerana mengunakan forum ni untuk bertanya. lepas ni harap tuan pengetua boleh delete thread ni. :p
ikut suker tekak ko jer nk bkk kat memane eh..
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,971
Reaction score
105
Points
128
mod delete ler thread nih..
cam xda makna jer...
 

Bombastic

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
866
Reaction score
47
Points
20
ikut suker tekak ko jer nk bkk kat memane eh..
relek arr brader....die dh post thread ni....and....die nk tanye...kite tlg la....mcm mne la nk maju kalo mcm ni....adeeesssss
 

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
TOolng pm kat saya website tu ok?

sorry ye tuan pengetua kerana mengunakan forum ni untuk bertanya. lepas ni harap tuan pengetua boleh delete thread ni. :p
cuba try tanya om gugel, kot-kot dia tahu...:))
 

bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
btul tu bro gua sokong,bek kita bantu... alah kdang2 pun ade gak threadf yg mngarut n xkena pda tajuk gak, asal korang x sound :-"

bikin malu pengguna gambar kucing jer
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register