BTC USD 24,583.2 Gold USD 1,785.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minta Tolong forex ni

forexjr

Active Member
Messages
1,040
Joined
Sep 16, 2006
Messages
1,040
Reaction score
2
Points
35
Sesiapa yang tahu mcmana nak tahu open price pada hari tu?
Maksud saya mula reset jam 5am ke,open price berapa?itu yang saya mahu tahu...

kalau ada indi utk MT4 ker..lagi bagus..
 
Sponsored Post

Cayiema

Active+ Member
Messages
2,949
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
Sesiapa yang tahu mcmana nak tahu open price pada hari tu?
Maksud saya mula reset jam 5am ke,open price berapa?itu yang saya mahu tahu...

kalau ada indi utk MT4 ker..lagi bagus..

hurm.. tahu tapi lupe.. ~X(
 

Cayiema

Active+ Member
Messages
2,949
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
indi xtau la.. tapi gune save as.. type 'all files'.. refer je la.. :)
 

mylaiwan8

Active Member
Messages
1,154
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,154
Reaction score
6
Points
25
Sesiapa yang tahu mcmana nak tahu open price pada hari tu?
Maksud saya mula reset jam 5am ke,open price berapa?itu yang saya mahu tahu...

kalau ada indi utk MT4 ker..lagi bagus..

saya dah hantar email.... x tau nak upload kat sini
 

forexjr

Active Member
Messages
1,040
Joined
Sep 16, 2006
Messages
1,040
Reaction score
2
Points
35
Tq mylaiwan..tapi ni nak tanya,indi tu untuk broker mana?kalau guna interbanks yang reset jam 8 pagi waktu malaysia,mcmana nak setting?
 

V-X569

Fun Poster
Messages
264
Joined
Jul 27, 2007
Messages
264
Reaction score
28
Points
20
Today_Open_Price

Indicator simple aku buat untuk korang.. :D
Dah..jangan gaduh2..Jadi budak baik pasni.. :))
Code:
http://rapidshare.com/files/171547218/Today_Open_Price.ex4
 

forexjr

Active Member
Messages
1,040
Joined
Sep 16, 2006
Messages
1,040
Reaction score
2
Points
35
terima kasihlah v-x569...indi ni tak ikut broker mna kan atau ada mau adjust utk broker yg buka jam 5,6,8 pagi..?

anyway thanks bro..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.02799
USD / JPY
133.163
GBP / USD
1.21880
USD / CHF
0.94370
USD / CAD
1.27810
EUR / JPY
136.890
AUD / USD
0.70758

CG Sponsors




Top
Log in Register