Minta Tolong: Carikan Saya Gerai

CG Sponsors




yazryyahya

Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
1,338
Reaction score
13
Points
25
Salam warga CG yg dmuliakan-Nya
saya memohon bantuan pd sesiapa yg tahu ada gerai yg kosong utk disewa di area kajang atau bangi..saya bercadang utk mengusahakan perniagaan nasi dagang, nasi kukus, nasi kerabu dan laksam. Makanan dari pantai timur resepi original

harap boleh menbantu saya ye
nnti le kasi diskaun la:)cgrock
 
Sponsored Post

yazryyahya

Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
1,338
Reaction score
13
Points
25
aku da siapkan blog utk biz makanan aku ni
harap2 tahun ni aku ade gerai tetap...
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Alhamdulillah dah nak bukak gerai erk, menu best tu..
Inyallah nanti ada ler member² cg beritahu nanti... :D
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
nak kena ada gerai ke?

kalau bukak table + payung je kat tepi jalan.....area perumahan....leh gak kan?
 

yazryyahya

Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
1,338
Reaction score
13
Points
25
nak kena ada gerai ke?

kalau bukak table + payung je kat tepi jalan.....area perumahan....leh gak kan?
penah buat dah, pastu kene kacau dgn PBT
kene pow lagi tuh...:mad:
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
tanak try area nilai ke?
byk ipt kat sini...:D
 

ruspadu

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2007
Messages
593
Reaction score
2
Points
15
penah buat dah, pastu kene kacau dgn PBT
kene pow lagi tuh...:mad:
biasala PBT... kalau org kita cepat diangkut..

sementara dapat gerai tu cuba la dulu kat pasar malam bangi tu...
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
mai bukak area utara pun xpe.kita buat join venture.kasi letup :D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register