BTC USD 56,995.1 Gold USD 1,832.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minta tolong (Cari bilik untuk disewa)

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
Assalamualaikum...

kepada semua forumers yang boleh membantu...

sapa2 yang ada ctc untuk sewa bilik di kawasan berhampiran Amcorp Mall P.J, bolehla drop here... Urgent ni... kalau boleh anggaran sewa dalam RM300-RM400/mth...

Terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
Assalamualaikum...

kepada semua forumers yang boleh membantu...

sapa2 yang ada ctc untuk sewa bilik di kawasan berhampiran Amcorp Mall P.J, bolehla drop here... Urgent ni... kalau boleh anggaran sewa dalam RM300-RM400/mth...

Terima kasih.

Bang, lagi elok kalo tajuk tu ditukar kepada "mencari umah sewa" ker??, at least orang ade idea ape yg hang cuba sampaikan sebelum click topic ni... sebab mintak tolong tu terlalu general...
 

tirani

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
Assalamualaikum...

kepada semua forumers yang boleh membantu...

sapa2 yang ada ctc untuk sewa bilik di kawasan berhampiran Amcorp Mall P.J, bolehla drop here... Urgent ni... kalau boleh anggaran sewa dalam RM300-RM400/mth...

Terima kasih.

hang ni laki ka pompuan..
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
Bang, lagi elok kalo tajuk tu ditukar kepada "mencari umah sewa" ker??, at least orang ade idea ape yg hang cuba sampaikan sebelum click topic ni... sebab mintak tolong tu terlalu general...

tul tu...kasi tajuk tu biar torang sonang org nak tulun:):)
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku ingat nak tlg apa...
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
a'ah... sori la....
dah la salah tajuk...salah tempat pulak tu..


Tuan mod, mcm mana nak delete? ingat nak tukar kat Properties la...

Mintak maaf semua...

Sorry.......
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
Assalamualaikum...

kepada semua forumers yang boleh membantu...

sapa2 yang ada ctc untuk sewa bilik di kawasan berhampiran Amcorp Mall P.J, bolehla drop here... Urgent ni... kalau boleh anggaran sewa dalam RM300-RM400/mth...

Terima kasih.

hang pg ushar kt SINI
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
terima kasih tuan...

banyak tul rupanya...

terima kasih...
 

yustone

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
aku ada rumah kat area sunway mentari court (sebelah bgnan Bali tu) sewa RM650 jer sebulan...ko cari ler lg 2 org housemate...

bilik ada 3 kongsi 2 org baru berapa...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register