BTC USD 57,595.6 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minta Tolong - Cara menjana point RS

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
Gua ada terjumpa benda ni.
memandangkan skolah tak abes,wa tak paham camne benda ni berfungsi. Dah puas bergoogle n beryahoo,takde pong info yg leh makan.

ader sifoo yg bermurah ati nak komeng?#:-S

New Updates:
*Now Works With Windows Vista!
*Includes A Button to Clear ALL RS Data!
*Works With Rapidshare's New Design!
*Faster and easier to use!
*New sleek design!

Description:
With Easy Rapidshare Points, you can gain as much as 43,000 points a month. This is the best way for premium account holders to increase their points.
All you have to do is upload a 1Mb file the oneyou have uploaded and paste the link in Easy Rapidshare Points.


http://kewlshare.com/dl/65e3fb51bd7a/easy_rs_points_v5.0.rar.html
 
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
ni software mana ni?
dlu aku penah try.. tapi tarik bandwidth kuat sgt huhuu..

yg ni tatau la plak
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
aku lg la tak taupepe camne carenye iaanye berfungsi...
mana tau leh tambah point,takyah beli dah kalo nak renew rs aku
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
rs ni bkn ke ade limit brape ratus point je sehari leh dpt..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
aku lg la tak taupepe camne carenye iaanye berfungsi...
mana tau leh tambah point,takyah beli dah kalo nak renew rs aku

rasanya ni software lama.. sbb dia cakap upload 1mb file..
rs la ni dah up dia minimum size..
lg pon ada limit utk dapat point 1 hari.. tak ingat plak brpa..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
RS ari dok pantau bugs atau script pincang tugas, jika depa jumpa benda bar yg dicipta, depa cepat2 cuba atasi, emmang susah kalu nak wat guna cara ni, lain le ko wat sware/script sendiri dan guna sendiri, lambat heboh dan bleh guna lelama
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
RS ari dok pantau bugs atau script pincang tugas, jika depa jumpa benda bar yg dicipta, depa cepat2 cuba atasi, emmang susah kalu nak wat guna cara ni, lain le ko wat sware/script sendiri dan guna sendiri, lambat heboh dan bleh guna lelama

haa tanya encik DDos ni senang.. masta rs nie :D
 

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
RS ari dok pantau bugs atau script pincang tugas, jika depa jumpa benda bar yg dicipta, depa cepat2 cuba atasi, emmang susah kalu nak wat guna cara ni, lain le ko wat sware/script sendiri dan guna sendiri, lambat heboh dan bleh guna lelama

betul betul betul.... ***** la RS kalo benda camni takleh sekat..
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
ok
ok
sementelah mr taiko ddos dah bersuara,
i rest my case la..

tenkiu to ols!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register