Minta pertolongan dari Warga CG

CG Sponsors




Copa Gabana Nite

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2010
Messages
363
Reaction score
50
Points
20
Assalamualaikum...
saya nie bru jer fresh graduate dalam diploma in Maritime Management,puas sy shoot email bnyak kali n follow up kt kampeni perkapalan n pelabuhan or oil n gas tp still x dpt lg...ade juge sy kasi by hand truz kt kampeni tp cm 2 gak masih tiade respond...huhuhu..minta pertoongan CG sesape yg ade berkaitan ngan bidang yang same ngan saya tolong cari2 kan utk saya...kerjasama anda semua amat saya hargai...tq.:(
 
Sponsored Post

jengkol

Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
1,415
Reaction score
0
Points
20
dah brape lame nunggu ?

yang gred ijazahpon susah nak dapat bro..

jgn harapkan satu sumber je...

try budang management lagi atau bidang lain.
 

Copa Gabana Nite

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2010
Messages
363
Reaction score
50
Points
20
dah brape lame nunggu ?

yang gred ijazahpon susah nak dapat bro..

jgn harapkan satu sumber je...

try budang management lagi atau bidang lain.
2 bln lbh gak aku tunggu...tp xde respond...
mybe btul gak kate ko bro...
 

lampor_2003

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
11,056
Reaction score
141
Points
123
hu3..skang nk carik keje yg related ngn course kte mmg susah..cam aku r..engineering field dlu tp skang keje len lak..mmg lari trus r..

papepon harap bykkan bersabar..n cari keje bese2 je dlu..
 

jengkol

Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
1,415
Reaction score
0
Points
20
hu3..skang nk carik keje yg related ngn course kte mmg susah..cam aku r..engineering field dlu tp skang keje len lak..mmg lari trus r..

papepon harap bykkan bersabar..n cari keje bese2 je dlu..
rezeki Allah tu ade kat mane2 tinggal ambik je..

aku dulu dip food management..malas nak sambong blaja

last2 skrg aku niage pasar malam je
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
37
Points
70
rezeki allah tu ade kat mane2 tinggal ambik je..

Aku dulu dip food management..malas nak sambong blaja

last2 skrg aku niage pasar malam je
aku suke org mcm nie,,,
jgn diharap dengan dip yg ada,,
usaha sendiri lagi bagus...
Kalau duk tggu kerja yg sama ngn dip, susah la...
Amek je peluang yg ada...
Apepon gudluck utk tt...
Sapu je peluang yg ada..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register