BTC USD 16,265.9 Gold USD 1,749.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta pendapat hospital swasta untuk bersalin yang okay area Klang Valley

Sponsored Post

ilham_iceman2001

Fun Poster
Messages
821
Joined
Mar 22, 2012
Messages
821
Reaction score
240
Points
23
Govt terlalu crowded. Sangat tak selesa, walaupun aku puji staff2 yang buat kerja sangat rajin. Attitude staff pun tiptop, tapi tu lah Orang malaysia ramai beranak bang. Gi la try bawak wife folo up kat KKIA tu. Ramai sangat. Kalah bank rakyat waktu menunggu. Aku kesian kat wife. Ada rezeki lebih ni apa salahnya gi swasta pulak.

Govt service bagus. Tapi terlalu ramai dan waktu melawat terhad
 

anbusan

Super Active Member
Messages
9,027
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,027
Reaction score
474
Points
91
Gomen boleh ambil pakej FPP murah dari swasta, 1st class and doctor boleh pilih
 

cagar11th

Active Member
Messages
1,557
Joined
Dec 3, 2010
Messages
1,557
Reaction score
9
Points
25
Blk kpg hg atau bini hg yg pekan tk brp besar.

Brsalin kt hospital awam situ. Aku gerenti tk sesak mana pn. Simpan duit tu utk belanja dpt anak nnti byk nk guna.

Klau ada problem pn swasta hntq p gomen jgk.

Ni ikut pengalaman aku la. Anak 1st mmg swasta tp yg lps2 tu smua gomen. Selesa ja. Ala kurang sket ja pn, tk luak mana. Asalkn town hg tk besaq mana. Contoh mem aku kt tepeng, parit buntar dgn kuala kangsar. Gila santai tmbh2 hat kuala kangsar.

Tp kesian adik aku brsalin kt hospital selayang, mmg pack. Katil pn tkda. Merata depa letak ibu2 nk brsalin ni. Mmg aku tk rekomen klau p gomen kt bndr besar. Kesian kt bini.
ni disokong...lebih kurang kes saya gak, anak 1st ja no tengah mykid 14, untuk 2nd n 3rd no tengah mykid 08. lepas bersalin bini pantang dikampung, senang urusan... Untuk bersalin dok hospital tak lama mana pun, lepas selesai boleh balik dah kalau xda kes..
 
Sponsored Post

Top
Log in Register