BTC USD 16,504.9 Gold USD 1,753.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta pendapat hospital swasta untuk bersalin yang okay area Klang Valley

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
29,020
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
29,020
Reaction score
509
Points
166
Andorra pun ok
Wife aku xpenah sini, walaupun dah offer tapi die refer government
Membazir die ckp
andorra semua pompuan
so xde masalah aurat. dan selalu pasang surah.
makanan, by chef zubir
 
Sponsored Post

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
29,020
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
29,020
Reaction score
509
Points
166
Share sikit berapa k habis tu
UKMSC (UKM Specialist Center) - 13k++ Czer.

pilih kat sana sbb kalau apa apa kompilasi, masih kat tempat yg sama. ( HUKM)
kalau swasta lain kene hanta ke gov tu yang takut amek masa
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
29,020
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
29,020
Reaction score
509
Points
166
Pi gov la... serious, takda apa beza yang ketara sgt pun... cuma keselesaan ngan layanan bagus sikit... sekejap ja pun... atau mungkin nak jaga status... tu lain crita...

5k, 10k banyak boleh labur kat baby tu... lepas beranak nak guna duit byk...

lau company tanggung no hal... jalan...
pendapat aku:

kalau x pernah handle baby, pergi swasta. ada nurse tolong jaga dan uruskan anak. sbb gov lepas kita keluar dar labour room, mmg dia terus letak baby tu sebelah kita utk jaga sendiri. letih weh. ada gak spital penuh, ko tgh contraction tu, still x dapat katil.

tapi kalau dah pernah handle baby, pergi la gov. duit ribu tu boleh hire confinement lady.
 

azrulazman

CG Top Poster Club
gem
Messages
30,541
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,541
Reaction score
170
Points
128
Awards
1
boleh cuba hospital SALAM SHah Alam, normal RM2999, tak normal RM5999, pada aku harga yg mampu utk B40, Dr dia pn alhamdulilah baik dan awesome, bini aku haritu dgn Dr.Azwa, Dr.Siti paling popular kt SALAM tu,tapi kena booking
boleh tambah lagi satu bang hehehe
 

amsyarfazrullah

Fun Poster
Messages
598
Joined
Nov 21, 2016
Messages
598
Reaction score
145
Points
33
pendapat aku:

kalau x pernah handle baby, pergi swasta. ada nurse tolong jaga dan uruskan anak. sbb gov lepas kita keluar dar labour room, mmg dia terus letak baby tu sebelah kita utk jaga sendiri. letih weh. ada gak spital penuh, ko tgh contraction tu, still x dapat katil.

tapi kalau dah pernah handle baby, pergi la gov. duit ribu tu boleh hire confinement lady.

Govt terlalu crowded. Sangat tak selesa, walaupun aku puji staff2 yang buat kerja sangat rajin. Attitude staff pun tiptop, tapi tu lah Orang malaysia ramai beranak bang. Gi la try bawak wife folo up kat KKIA tu. Ramai sangat. Kalah bank rakyat waktu menunggu. Aku kesian kat wife. Ada rezeki lebih ni apa salahnya gi swasta pulak.
 

amsyarfazrullah

Fun Poster
Messages
598
Joined
Nov 21, 2016
Messages
598
Reaction score
145
Points
33
Lagi satu govt ni waktu melawat terbatas. Swasta kau tempah bilik, boleh duduk berkampung situ
 

amsyarfazrullah

Fun Poster
Messages
598
Joined
Nov 21, 2016
Messages
598
Reaction score
145
Points
33
Dari segi covid infection kpd baby pun kena ambik kira. Dah crowded kat labour room tu.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register