BTC USD 19,784.2 Gold USD 1,706.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta pendapat hospital swasta untuk bersalin yang okay area Klang Valley

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
10,776
Joined
Sep 2, 2009
Messages
10,776
Reaction score
1,523
Points
206
PUSRAWI jln tun razak .. x ramai org sbb 90% yg pegi org islam je .
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
gem
Messages
9,974
Joined
Oct 14, 2012
Messages
9,974
Reaction score
1,210
Points
156
susah nak jangka bro... klu 1st bersalin normal.. seterusnya akan normal... klu 1st ceaser second lom tentu
tak tentu juga jang.. masa wife den nak bersalin, ado sorg brader tu, wife dia nak bersalin anak ke-4 ..

anak 1~3 sume bersalin normal, tiba tang no 4 tu kene ceaser, wife den dah keluar dlu dari bilik bedah, wife dia tak keluar2 lagi, walaupon wife dia yg masuk dlu.. risau member 😅 .. den dah sibuk nak uruskan benda lain, tak jumpa dah brader tu
 

otaida00taj

Legendary Member
gem
Messages
10,723
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,723
Reaction score
115
Points
133
Hospital Putrajaya la, ambil yang swasta punya...
 

amsyarfazrullah

Fun Poster
Messages
530
Joined
Nov 21, 2016
Messages
530
Reaction score
123
Points
33
Aku dah decide nak bawak wife follow up kat Columbia PJ. Insya Allah akan bersalin situ
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,931
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
28,931
Reaction score
488
Points
136
Assalamualaikum warga carigold.
Yang duduk area Klang Valley boleh share pengalaman isteri bersalin kat hospital private sekitar Klang Valley. Sebab plan untuk wife nak bersalin nanti. Insya Allah wife due bulan 12ni.

Share juga dari segi ramai orang ke tak, keselesaan, doktor pakar dan bayaran. TQ
cari yg dekat dengan rumah dan tak jem
 
Sponsored Post

Top
Log in Register