BTC USD 20,184.8 Gold USD 1,718.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta pendapat hospital swasta untuk bersalin yang okay area Klang Valley

amsyarfazrullah

Fun Poster
Messages
530
Joined
Nov 21, 2016
Messages
530
Reaction score
123
Points
33
Assalamualaikum warga carigold.
Yang duduk area Klang Valley boleh share pengalaman isteri bersalin kat hospital private sekitar Klang Valley. Sebab plan untuk wife nak bersalin nanti. Insya Allah wife due bulan 12ni.

Share juga dari segi ramai orang ke tak, keselesaan, doktor pakar dan bayaran. TQ
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,880
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,880
Reaction score
3,765
Points
266
Awards
1
Andorra pun ok
Wife aku xpenah sini, walaupun dah offer tapi die refer government
Membazir die ckp
 

ilham_iceman2001

Fun Poster
Messages
449
Joined
Mar 22, 2012
Messages
449
Reaction score
131
Points
23
Wife aku baru je bersalin 2 bulan lepas. Columbia Asia PJ. Selesa, tak ramai orang. Parking senang, tak crowded, doktor pun layan kita ok je. Tak ramai pesakit.
 

The Room

Fun Poster
Messages
273
Joined
Feb 18, 2018
Messages
273
Reaction score
40
Points
25
Pantai hospital kat bangsar pun ok. Tapi orang ramai jugak la. Wife aku bulan 6 ari tu. Pantai ni area emergency dia malam malam ramai jugak la.
 

The Room

Fun Poster
Messages
273
Joined
Feb 18, 2018
Messages
273
Reaction score
40
Points
25
Satu lagi Taman Desa Medical Center. Murah sikit berbanding Pantai. Kat area Taman Desa old klang road
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
164,537
Joined
Jan 13, 2009
Messages
164,537
Reaction score
22,455
Points
1,831
Awards
1
Share sikit berapa k habis tu
 

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
10,899
Top Poster #1
Joined
Jun 5, 2022
Messages
10,899
Reaction score
1,546
Points
191
bagus ni
jadikan panduan
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,998
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
35,998
Reaction score
4,637
Points
296
Awards
1
Avisena .. khas untuk wanita dan kanak2 .. :)
 

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
10,899
Top Poster #1
Joined
Jun 5, 2022
Messages
10,899
Reaction score
1,546
Points
191
kalau harga B40 ok la
 
Sponsored Post

Top
Log in Register