BTC USD 16,788.9 Gold USD 1,788.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta pendapat apa yang sesuai kita beli untuk dapur yang bertemakan warna hitam?

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,688
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,688
Reaction score
2,107
Points
656
Awards
1
Tak gelap ke nnt rumah tu..kalau barang tak de warna hitam tak pe..beli je spray paint warna hitam..
Ikut minat orang

Bab hitam masa siahg cantik

Masa malam cam dalam gua kalau tak buka lampu
 
Sponsored Post

Perkhidmatansprayperabot

Freshie
Messages
1
Joined
Aug 18, 2022
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
bukan semua cat warna hitam, certain area je awak, mostly perabot n barang electric je hitam. suka hitam sebab nampak macam exclusive n premium camtu. jadi suri rumah kan, so nak rumah nampak cantik2 sikit :ROFLMAO:
Cat hitam matte biasanya lawan warna cerah seperti putih atau warna cerah yg lain atau lebih sepadan dengan warna hitam.
 

mdfahmi69

Fun Poster
Messages
674
Joined
Apr 9, 2013
Messages
674
Reaction score
66
Points
30
Assalamualaikum semua, saya baru je berkahwin n berpindah ke rumah baru, dapur masih kosong takde barang elektrik. Rumah saya plan nak bertemakan hitam sebab nak nampak bold and premium, so nak mintak cadangan barang elektrik dapur apa yang sesuai saya beli untuk matchkan dengan theme rumah?
[email protected] dlu konsep yg nk apply kat rumah.modern minimalis,modern kontemporari etc.blh guna sketcher room utk deco trial
 

sifahda99

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Messages
34
Joined
Dec 7, 2020
Messages
34
Reaction score
4
Points
11
Btol la tu.. Sbb skrg ni pun kita kena bajet bajet jugak kan hihi. Tpi klu dh dpt fridge function bgus, x fikir dh hrge
Tkpe, hrga tinggi pun ade jgak installment kan :LOL::LOL:
 

sifahda99

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Messages
34
Joined
Dec 7, 2020
Messages
34
Reaction score
4
Points
11
Tula.. Ni kdg beli syur 2 3 hari dh lebam.. Mkn pun x sedap rse.. Ada quick cooling tu makanan smua segar je :LOL:(y)
Haah. Dh la jimat letrik, dpt plak bleh buat mknn in good shape.. Sng nak amal healthy lifestyle
 

zifu90

Fun Poster
Messages
133
Joined
Apr 26, 2011
Messages
133
Reaction score
8
Points
15
Haah. Dh la jimat letrik, dpt plak bleh buat mknn in good shape.. Sng nak amal healthy lifestyle
Kn.. Lgipun dia ade skali yg nano x tu.. Kot2 la risau banyak bakteria ke kan
 

sifahda99

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Messages
34
Joined
Dec 7, 2020
Messages
34
Reaction score
4
Points
11
Kn.. Lgipun dia ade skali yg nano x tu.. Kot2 la risau banyak bakteria ke kan
Tula. Tgk nme pun dh canggih dah siap prime +, dia pnya function mmg xleh bwk bincang :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 

sifahda99

Internet Keyword Marketing Mercenaries
Messages
34
Joined
Dec 7, 2020
Messages
34
Reaction score
4
Points
11
Hihihih btul jga ekk.. Bleh la usha2 dulu ape yg best 🤔🤔
Ya, yg penting bli appliances tu yg betul2 bntu hrian kita.. Kita nk pkai lama plak kann, bknnya tiap hari bleh tukar hahhaa
 
Sponsored Post

Top
Log in Register