BTC USD 20,215.8 Gold USD 1,720.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta pendapat apa yang sesuai kita beli untuk dapur yang bertemakan warna hitam?

kopirait

CG Top Poster Club
gem
Messages
40,583
Joined
Apr 18, 2010
Messages
40,583
Reaction score
3,345
Points
266
Awards
1
Dia dua color je yang dominan.
Tak hitam, silver.

Semua brand guna warna ni.
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
gem
Messages
9,979
Joined
Oct 14, 2012
Messages
9,979
Reaction score
1,213
Points
156
hitam ngan oren ngam ... baik punya combo .. tapi tak panas ke umah cat itam?
 

SuriSuria

Fun Poster
Messages
900
Joined
Feb 10, 2022
Messages
900
Reaction score
194
Points
33
Hitam tetap menawan ....
 

Attachments

  • IMG_20220811_225121.jpg
    IMG_20220811_225121.jpg
    209.5 KB · Views: 2

rayz

Legendary Member
gem
Messages
13,170
Joined
Jun 5, 2007
Messages
13,170
Reaction score
810
Points
161
elakkan dapor warna gelap atau mangkuk jamban gelap kalo duk kampung sebab kalo ular masuk anda akan jadi fobia takut dengan kegelapan... silap2 tali bra yang hitam atau spender gulung hitam jatuh tepi mesin basuh rasa macam ular dan call bomba pula

sekadar pandangan saya lahhh kalo anda duduk di kampung yang tepi2 rumah ada semak rumput tuhhhhh
 

aniscr7x

Freshie
Messages
5
Joined
Aug 11, 2022
Messages
5
Reaction score
3
Points
8
Selamat pengantin baru. Beli brg yg selalu nak di guna dan tahan. Takut nanti ikut sgt warna tema, setakat jd hiasan. Maaf, posting tak bantu jwb soalan awak.
Terima kasih awak, takdelah nak ikut tema 100% just nak sedap mata memandang :)
 

aniscr7x

Freshie
Messages
5
Joined
Aug 11, 2022
Messages
5
Reaction score
3
Points
8
Hitam tetap menawan ....
cantik!!! macam ni saya nak, ada tak barang electric yang awak boleh suggest yang matching dengan warna hitam ni? perabot or barang dapur macam peti ais, oven, air fryer etc..
 

aniscr7x

Freshie
Messages
5
Joined
Aug 11, 2022
Messages
5
Reaction score
3
Points
8
hitam ngan oren ngam ... baik punya combo .. tapi tak panas ke umah cat itam?
bukan semua cat warna hitam, certain area je awak, mostly perabot n barang electric je hitam. suka hitam sebab nampak macam exclusive n premium camtu. jadi suri rumah kan, so nak rumah nampak cantik2 sikit :ROFLMAO:
 

siamanggagapp

Super Active Member
gem
Messages
5,995
Joined
Jul 20, 2013
Messages
5,995
Reaction score
1,704
Points
151
bukan semua cat warna hitam, certain area je awak, mostly perabot n barang electric je hitam. suka hitam sebab nampak macam exclusive n premium camtu. jadi suri rumah kan, so nak rumah nampak cantik2 sikit :ROFLMAO:


Mmg premium & eksklusif tp penat nk jaga tmbh2 hat glossy piano black. Kena lap byk x oo. Aku dh trkena.

Psni klau nk hitam pn kena cari matte. 1 keja nk guna byk kain nk lap bersih smua lps masak, mkn.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register