BTC USD 19,764.4 Gold USD 1,705.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Minta pendapat apa yang sesuai kita beli untuk dapur yang bertemakan warna hitam?

aniscr7x

Freshie
Messages
5
Joined
Aug 11, 2022
Messages
5
Reaction score
3
Points
8
Assalamualaikum semua, saya baru je berkahwin n berpindah ke rumah baru, dapur masih kosong takde barang elektrik. Rumah saya plan nak bertemakan hitam sebab nak nampak bold and premium, so nak mintak cadangan barang elektrik dapur apa yang sesuai saya beli untuk matchkan dengan theme rumah?
 
Sponsored Post

ViperX

Super Active Member
gem
Messages
5,890
Joined
Oct 10, 2016
Messages
5,890
Reaction score
983
Points
121
Assalamualaikum semua, saya baru je berkahwin n berpindah ke rumah baru, dapur masih kosong takde barang elektrik. Rumah saya plan nak bertemakan hitam sebab nak nampak bold and premium, so nak mintak cadangan barang elektrik dapur apa yang sesuai saya beli untuk matchkan dengan theme rumah?
Boleh cari produk russell taylor. klau beli produk dia, beli warna cream. match dengan hitam. harga pun premium la. beli kt shoppe
 

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
10,776
Joined
Sep 2, 2009
Messages
10,776
Reaction score
1,523
Points
206
Boleh cari produk russell taylor. klau beli produk dia, beli warna cream. match dengan hitam. harga pun premium la. beli kt shoppe
saya sokong ..
atau bole search banyak lagi brand kitchen hop yg well known brand ..
kalau malas nak beli tong gas ... beli la induction atau infra red
 

rayz

Legendary Member
gem
Messages
13,170
Joined
Jun 5, 2007
Messages
13,170
Reaction score
810
Points
161
adoi aku igt brg dapur tadi.
 

notepad

Legendary Member
gem
Messages
10,973
Joined
Sep 17, 2011
Messages
10,973
Reaction score
1,151
Points
206
teruknya rumah thema hitam

haha

sekadar pendapatan peribadi

russell taylor. ni penipu besar produk china menyamar konon orang putih punya
 

rsat

Active Member
Messages
2,148
Joined
Aug 4, 2011
Messages
2,148
Reaction score
413
Points
51
Tak gelap ke nnt rumah tu..kalau barang tak de warna hitam tak pe..beli je spray paint warna hitam..
 

rayz

Legendary Member
gem
Messages
13,170
Joined
Jun 5, 2007
Messages
13,170
Reaction score
810
Points
161
teruknya rumah thema hitam

haha

sekadar pendapatan peribadi

russell taylor. ni penipu besar produk china menyamar konon orang putih punya
biasa la menyamar ni kalo makanan cap fatimah cap masjid cap siti cap songkok cap jawi cap unta kalo cap babi sapa nak beli mukeikikikikiki..
 

apodio

Fun Poster
Messages
587
Joined
Sep 17, 2014
Messages
587
Reaction score
60
Points
30
Selamat pengantin baru. Beli brg yg selalu nak di guna dan tahan. Takut nanti ikut sgt warna tema, setakat jd hiasan. Maaf, posting tak bantu jwb soalan awak.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register