Minta kerjasama dari ahli-ahli yang prihatin

Recommended Brokers


Latest Threads

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,043
Reaction score
1,612
Points
101
Kita minta kerjasama pada mana-mana ahli forum ini supaya dapat report/adu terus di dalam topik ini sekiranya ada mana-mana ahli yang menawarkan loan di dalam section Loans, Credit Cards yang mempunyai agenda untuk mempromosi apa-apa skim atau MLM di sebalik loan yang mereka tawarkan.

Untuk pengetahuan, di dalam section ini TIDAK DIBENARKAN menawarkan sebarang loan yang mengandungi unsur-unsur MLM, program mana-mana syarikat/pertubuhan/koperasi atau skim-skim yang meliputi agenda tersembunyi ataupun yang telah dibincangkan di dalam forum.

Ada antara ahli telah di 'ban' kerana masih berdegil melakukan promosi walaupun telah diberi amaran atau topik telah dipadam dan mereka sentiasa akan membuka ID yang baru untuk meneruskan promosi.

Kita percaya masih ada ahli yang prihatin untuk membantu moderator-moderator memantau aktiviti ini supaya section ini masih relevan dengan penawaran loan/pinjaman/creditcard tanpa melibatkan mana-mana skim atau MLM.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih pada ahli yang prihatin di dalam hal di atas.
 
Sponsored Post

matttiya88

Active+ Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
3,172
Reaction score
244
Points
33
Kita minta kerjasama pada mana-mana ahli forum ini supaya dapat report/adu terus di dalam topik ini sekiranya ada mana-mana ahli yang menawarkan loan di dalam section Loans, Credit Cards yang mempunyai agenda untuk mempromosi apa-apa skim atau MLM di sebalik loan yang mereka tawarkan.

Untuk pengetahuan, di dalam section ini TIDAK DIBENARKAN menawarkan sebarang loan yang mengandungi unsur-unsur MLM, program mana-mana syarikat/pertubuhan/koperasi atau skim-skim yang meliputi agenda tersembunyi ataupun yang telah dibincangkan di dalam forum.

Ada antara ahli telah di 'ban' kerana masih berdegil melakukan promosi walaupun telah diberi amaran atau topik telah dipadam dan mereka sentiasa akan membuka ID yang baru untuk meneruskan promosi.

Kita percaya masih ada ahli yang prihatin untuk membantu moderator-moderator memantau aktiviti ini supaya section ini masih relevan dengan penawaran loan/pinjaman/creditcard tanpa melibatkan mana-mana skim atau MLM.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih pada ahli yang prihatin di dalam hal di atas.
sokong2....
:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,340
Reaction score
5
Points
70
ok bosss... arahan diterima :D :D :D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Ok, sekiranya anda tidak mahu mendedahkan identiti anda sebagai pengadu, anda boleh menekan butang
di atas sebelah kanan mana-mana post yang dibuat oleh individu terbabit. Kemudian anda boleh isi form aduan ini yang terus dihantar ke email kami.

Harap maklum.
OK BOSS...BANYAK AGEN TEKUN YANG BEGITU TEKUN CARI ORANG YANG TAK TEKUN DALAM BUSINESS KAT SINI...NANTI KAMI SPYKAN

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

:)paid :)paid :)paid
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,043
Reaction score
1,612
Points
101
OK BOSS...BANYAK AGEN TEKUN YANG BEGITU TEKUN CARI ORANG YANG TAK TEKUN DALAM BUSINESS KAT SINI...NANTI KAMI SPYKAN

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

:)paid :)paid :)paid
Ok, terima kasih. Jangan pergi bukak topik baru banyak-banyak pulak ye :p . Report sini or thru button je ok dah.
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,928
Reaction score
59
Points
120
noted ... ...
 

elgato49

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
492
Reaction score
3
Points
15
Bole saya tanya kenapa x bole promote loan MLM ni? saya x promote tapi minat nak apply.. nak apply ngan bank mmg x dpt. nak modal untuk buat overdraft supaya dapat settle hutang2 kad kredit dan hutang "ah-ngah"

Terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register