minta bantuan-problem dengan internet explorer + form

CG Sponsors




abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
windows internet explorer

internet explorer cannot open thei internet site http://bob-maatakaful.blogspot.com/

operation aborted



1. aku minta tolong pada otai-otai di cg kenapa yer blog aku keluar error cam tu...adakah ie aku bermasalah...

2. boleh tak sesaper tolong pasai ada orang complain susah nak comment kat blog aku cam mana aku nak setteng supaya semua orang boleh comment

3. cam mana nak pasang spam plug in

4. cam mana nak tukar menu dari bi ke bm

5. cam mana nak letak order form ke dalam menu sekarang ni order form aku ada kat side bar

harap dapat tunjuk ajar dari otai-otai kat sini
 
Last edited:
Sponsored Post

aliQue

Super Active Member
Joined
Sep 26, 2006
Messages
5,139
Reaction score
31
Points
70
Kalau IE8 xde masalah. Aku rasa nie prob IE7 and ke bawah. Pernah jadi gak masa aku buat web dulu. Xde solution. Either upgrade IE or remove feature/plugins/component yang menyebabkan error tu. Selalunya Javascript.
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
windows internet explorer

internet explorer cannot open thei internet site http://bob-maatakaful.blogspot.com/

operation aborted



1. aku minta tolong pada otai-otai di cg kenapa yer blog aku keluar error cam tu...adakah ie aku bermasalah...

2. boleh tak sesaper tolong pasai ada orang complain susah nak comment kat blog aku cam mana aku nak setteng supaya semua orang boleh comment

3. cam mana nak pasang spam plug in

4. cam mana nak tukar menu dari bi ke bm

5. cam mana nak letak order form ke dalam menu sekarang ni order form aku ada kat side bar

harap dapat tunjuk ajar dari otai-otai kat sini
2. Dashboard > Settings > Comments > Who Can Comment? - Anyone > Save Settings

3. Dashboard > Settings > Comments > Show word verification for comments? - Yes > Save Settings

4. Dashboard > Formatting > Language > Malay

problem 1 aku x dpt detect
problem 5 dah setel kot

good luck :D
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
2. Dashboard > Settings > Comments > Who Can Comment? - Anyone > Save Settings

3. Dashboard > Settings > Comments > Show word verification for comments? - Yes > Save Settings

4. Dashboard > Formatting > Language > Malay

problem 1 aku x dpt detect
problem 5 dah setel kot

good luck :D
thanks bro..tapi prob 5 lom sattle bro...
bro bagi sampai 4 jer
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
thanks sis form tu pun buat kat wufoo..pasai ini bisnis insuran rasanya memadai la kot...

kecuali sis boleh kasi sikit ideal...
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
Nak tanya kenapa nak coment kat blog saya tak boleh
sebab authotiz kuar tak penuh ada sesiapa boleh tolong
 
Sponsored Post
Top
Log in Register