BTC USD 61,759.0 Gold USD 1,769.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[-- Minisite Fan Page--] Tingkatkan Lagi Kuasa Fan Page dengan Template Cun!

jenamaonline

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2010
Messages
497
Reaction score
2
Points
15
Revolusi Pemasaran
Social Media!!!


Sekarang ni kalau bukan jee TV tengok iklan di akhirnya sering kita dengar dengan ayat ini, Jumpa kami di Facebook. Tengok siaran langsun bola kat TV, cuba perhatikan iklan tepi padang pasti anda akan terlihat Find Us at Facebook. Baca paper mesti anda akan perasan setiap iklan company ternama akan ada ayat jumpa kami di Facebook. Bila dengar Radio jee, DJ pun cakap temui kami di Facebook.... So adakah kita hanya ingin tunggu dan lihat...??? Pelbagai info produk dah keluar berkaitan dengan Faceboook..



Hari ini saya ingin perkenalkan satu pakej untuk memantopkan lagi Kuasa Fan Page anda....

Mempersembahkan....


8 Template Minisite Untuk Fan Page!!!

template1thb-1.png


Template 1
template1.png



Klik Untuk Lihat Contoh:

Template 2
Template 3
Template 4
Template 5
Template 6
Template 7
Template 8


*Lengkap Dengan Tutorial Cara Pemasangan.

Contoh di Fan Page Klik Disini


BONUS MANTOP!

Kod Facebook & Twitter Share berserta Kod untuk masukan YouTube di Fan Page Anda.

Dapatkan Sekarang!

Hanya Untuk USD$7.00 / RM21.00 sahaja.
[--Untuk 10 Orang Sahaja!--]

Seterusnya USD$9.00 / RM30.00 Sahaja.

Bertindak Sekarang:-
Buat pembayaran ke akaun berikut.....

Maybank- 164472205885 Fairos Abdullah.
PayPal- fairuz95[@]gmail.com SenangSolutions.


*PM atau Email Bukti Pembayaran anda ke fairuz95[@]gmail.com
 
Sponsored Post

jenamaonline

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2010
Messages
497
Reaction score
2
Points
15
kalau buat fan page utk aplikasi ni boleh buat duit ke?:)

Boleh bro kalau kena caranya, fan page orang boleh jual hehehehehe saya dah kumpul RM60k selama 7bulan bukan omongan kosong tapi biasalah orang kita kan mudah tertipu... kalau nak tahu boleh berguru dengan saya bukan skim bukan penipuan nak percaya boleh tak percaya pun boleh hehehehhe :D
 

Tajul505

Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
2,096
Reaction score
31
Points
30
saya berminat nak tahu lebih lanjut...ape yang saya akan dapat kalau saya beli?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register