To Sell Mini Popia - 100 FREE Samples (72 to go)

CG Sponsors




husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
----
Guys!! mintak maaf bebanyak sbb lama tak update thread ni. Minta maaf jugak sbb tak dapa tnak deliver sample dlm minggu ni di atas faktor2 yang tak dapat nak dielakkan. Keputusan ngundi kat sini (PRK P036) baru ni, walaupun menggmbirakan aku, tapi tak menggembirakan sesetangah pihak sampai effect project yg tgh aku handle skarang ni. so, kena hold dulu benda2 lain minggu ni. Bagi yg dah order sample tu, don't worry.. aku akan pos sample tu nanti.. paling awal minggu depan. thousand appologies guys...
----

aku nak start jual mini popia (inti serunding ikan) yg mmg best kat k.t ni. Sebagai permulaan, aku nak mempelawa 100 org dlm CG ni utk rasa2 dulu. Aku akan sediakan 100 sample package untuk mini popia ni. Sesapa yg nak rasa (semenanjung n sabah sarawak saja) blh la SMS(0199397481) / PM NAMA PENUH n ALAMAT POS korang. aku akan hantar sample2 tu start minggu depan. Kalau rasa best dan nak tambah, kita blh discuss lepas clear stock sample aku tu.

Apa lagi, percuma beb!!! Booking la .. booking sample!!! huhuhu... lepas Pm NAMA PENUH n ALAMAT, baru masuk list.

ini sample gambar popia tu.


p/s : sorang satu sample saja.

28 booked - 72 to go

Booking List :

  1. rakyat_jelata
  2. building
  3. muhafis
  4. adamma
  5. tawkeyestate
  6. jade
  7. khairi78
  8. pijan
  9. alhakim
  10. BizClub
  11. tudung34

    [*]zureyna
    [*]MKO
  12. riena
  13. sweezer
  14. fanlee
  15. ratusanRM
  16. haqi1611
  17. notrexdame
  18. endingman
  19. tOksiak
  20. aes
  21. boblynn02
  22. fx_selamber

    [*]alarmist
    [*]kez
    [*]komengpyoc
  23. z3t_ex
 
Last edited:
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
ada gambo tak bro...nati dapat berapa biji...
 

husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
ada gambo tak bro...nati dapat berapa biji...
gambor aku dah update kat first thread.
Sample - 5 ketul jer .. cukup la untuk nak rasa. huhuhu...

berminat nak merasa? PM nama n address untuk masuk senarai.
 

husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
up sket!!
meh book sample percuma!!! Terbuka unruk semua warga CG dia semenanjung n sabah/sarawak!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register