Wanted Mineral Water Jenama Aquarius Diperlukan (25,344 Botol 1.5 liter)

CG Sponsors




Diddy.com

Freshie
Joined
Jan 18, 2010
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
Salam Kepada Semua Warga CG

Saya memerlukan Supplier untuk membekal air mineral sebanyak 1056 botol 1.5 liter seminggu selama 6 bulan.Air mineral dari jenama Aquarius.Sebarang pertanyaan sila SMS @ Hubungi saya.

Sila hantar Quotation ke e-mail sy

[email protected]

Contact Person
Diddy
018-389 7728


P/S ; Kalau call sy x jawab sila SMS..Sebab bz skit..
:)cgrock
 
Sponsored Post

moneymaker

Active Member
Joined
Dec 11, 2006
Messages
1,029
Reaction score
2
Points
25
nak watpe byk sgt nih TT jenama len xleh ker?
 

Diddy.com

Freshie
Joined
Jan 18, 2010
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
Mineral Water ni untuk supply kepada pelatih2..
selama 6 bulan..setiap minggu saya akan amik sebanyak 1056 botol 1.5 ltr..
kalau ada sesiapa yg tahu kt mana sy boleh dapatkan jenama nie sila2 la post kt cnie..
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
ok....aku booking dulu job ni....errr....bole email kat aku tak surat tunjuk minat kat TDZ Green Sdn Bhd dan harga yg ko nak utk sebotol?
[email protected]
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
mana TT ni...busy sgt ker? heheheh....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register