BTC USD 49,182.6 Gold USD 1,778.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minecraft: Perlukan 4 orang gamers JAVA Edition

Felix23

Active Member
Messages
1,616
Joined
Mar 23, 2008
Messages
1,616
Reaction score
25
Points
40
bg link nak download JAVA edition tu. anak saya guna Tlauncher
eh sama je bos tlauncher tu mmg java edition. ank sy pon guna tlauncher jgk. yg biasa pon ada jgk tp benda sama je
 
Sponsored Post

Ardy

Active Member
Messages
2,046
Joined
Jun 15, 2010
Messages
2,046
Reaction score
143
Points
78
boleh la bos maen sama ngan ank sy.

saya dah setup server Minecraft utk ank sy. blh sapa2 join skali kat ip address ni:

greenZgaming.aternos.me

anak bro ada discord tak?


server offline bos. atau dia ckp incompatible
 

Attachments

  • Screenshot_51.png
    Screenshot_51.png
    74.5 KB · Views: 1

Ardy

Active Member
Messages
2,046
Joined
Jun 15, 2010
Messages
2,046
Reaction score
143
Points
78
ok dah boleh masuk

semoga bergembiralah mereka berdua bermain bersama
 

Attachments

  • ammar.jpg
    ammar.jpg
    154.9 KB · Views: 3

simplest_box

Super Active Member
Messages
5,375
Joined
May 21, 2012
Messages
5,375
Reaction score
318
Points
91
Salam warga CG,

Saya perlukan 4 orang junior gamers untuk join server dengan anak saya. Dia perlukan gamers yg sbolehnya umur dari 9 hingga 12 tahun memandangkan ank sy umo 10 thn.

Waktu pandemik ni kira nk bagi dia berkawan mlalui online je lah lebih slamat. Sape2 yg ada ank yg nk join blh inform sini dan bagi ID gamers utk invite. Klu blh masing2 ada headset utk komunikasi blh sembang masa men game

Jenis game : Minecraft JAVA Edition (PC version)

insyaAllah byrn server bulanan kami support
Masih valid ke offer ni. Aku nk tnya anak aku sat kot2 dia nk join
 

Felix23

Active Member
Messages
1,616
Joined
Mar 23, 2008
Messages
1,616
Reaction score
25
Points
40
Masih valid ke offer ni. Aku nk tnya anak aku sat kot2 dia nk join
valid sentiasa bro. cuma nk kena habaq kat discord dulu. bg Id ddiscord sng nk communicate. sbb server tu bila xdak org masuk slama 5 minit dia otomatik offline. nk kn set dulu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register