BTC USD 38,603.7 Gold USD 1,799.12
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MILIKI POLISI MEDICAL CARD LIMIT RM1.12JUTA - Hong Leong MSIG Takaful Plan

Sponsored Post

aReJo

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2009
Messages
526
Reaction score
0
Points
40
Selamat Menyambut Ramadan Al mubarak 2019
 

aReJo

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2009
Messages
526
Reaction score
0
Points
40
Thread ini bertujuan untuk memberi pengetahuan mengenai manfaat yang anda boleh perolehi dari pelan-pelan takaful Hong Leong MSIG Takaful ("HLMT") Bhd dan juga sebarang info mengenai takaful.

Dan sekiranya anda memerlukan khidmat nasihat, mempunyai sebarang pertanyaan atau kemusykilan, dan juga berminat untuk mengambil pelan takaful HLMT, jangan malu dan segan untuk wassap saya. Insya-Allah saya akan jelaskan sebaik mungkin.

 
Last edited:

aReJo

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2009
Messages
526
Reaction score
0
Points
40
#RM100 sebulan untuk RM 1 Juta!!

Synchronize Fit Tracker anda dengan HLM Takaful Fit App, dan enjoy ganjaran seperti tiket wayang, voucher dll. Jika anda rajin senaman dan bersukan.

Pelan takaful ini juga memberi pampasan jika berlaku salah satu sakit kritikal dari 10 jenis sakit kritikal yang tersenarai.
#HongLeongMSIGTakaful

Jom Bincang... https://wa.link/xq9v5t
 
Last edited:

aReJo

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2009
Messages
526
Reaction score
0
Points
40
Assalamualaikum.. Selamat Petang.. jom dapatkan Quotation dari saya..
Contoh.
.
Umur 39 tahun / Monthly RM 180

Life takaful coverage :
✅ Death RM 400,000 or
✅ TPD / OAD RM 400,000

✅ Coverage up to age 60
✅ Auto Continue up to age 90
.
https://wa.link/xq9v5t
 

apodio

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2014
Messages
474
Reaction score
42
Points
30
Apa perkhidmatan tuan boleh beri lepas signup?
 

apodio

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2014
Messages
474
Reaction score
42
Points
30
.
Tuan nak perunding yg mcm mana? Dan apa harapan tuan jika saya perunding takaful tuan?

Selalu dgr agen ghaib lepas 3 4 bulan amek polisi. Ramai yg ckp cari le agen yg boleh bg service lepas sign up. Tu yg saya tanya. Boleh bg contoh harapan customer2 yg awak dpt penuhi?
 

aReJo

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2009
Messages
526
Reaction score
0
Points
40
Selalu dgr agen ghaib lepas 3 4 bulan amek polisi. Ramai yg ckp cari le agen yg boleh bg service lepas sign up. Tu yg saya tanya. Boleh bg contoh harapan customer2 yg awak dpt penuhi?
.
Faham tuan.. Saya tiada la testimoni client yg berpuas hati dgn service saya.. Cuma yg boleh saya kata sy akan bagi service yg terbaik pada client.. dah mmg ni periuk nasi saya.. mesti saya buat yg terbaik utk client.. Based on trust saja tuan.. :)
 

wong_fei_hung

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
2,916
Reaction score
53
Points
45
Selalu dgr agen ghaib lepas 3 4 bulan amek polisi. Ramai yg ckp cari le agen yg boleh bg service lepas sign up. Tu yg saya tanya. Boleh bg contoh harapan customer2 yg awak dpt penuhi?

Kadang agent tu tak ghaib tapi deme tak buat lagi insurance. Kadang tu ada je agenci bagi sy list utk sy followup. tp biasalah bila followup client marah2 sbb alasan tak jaga. Apa yg sy boleh kata adalah, skrg my turn yg akan jaga tuan. Tuan marah saya, sy akan jaga tuan sampai tuan tak marah.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register