MIG Worldwide Sdn bhd - SKIM LABUR EMAS DI INDIA!!

CG Sponsors




gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,486
Reaction score
38
Points
80


ha ini satu lagi skim yang baru menular di pantai timur terutama sekali daerah kuantan..berhati- hati lah . syarikat ini baru dibina pada bulan disember 2008. skrg ni giat mencari orang.mangsa-mangsanya terdiri daripada kakitangan kerajaan...

upline yang aktif di daerah kuantan adalah encik fadli.

kononnya syarikat ini memerlukan pemodalan untuk meneruskan operasi carigali emas di india. keuntungan akan diagihkan setiap bulan selama 15 bulan .

cara keuntungan :




lembaga pengarah hanya orang biasa tak tahu hape!
pandai plak diorg cari aku...kononnya aku nih seorang leader yang bagus dan pandai menjaga nak buahnya.. bagi membantu aku menjadi jutawan diorg offer aku orang first batch memasuki skim..

puih! celaka ! nak menipu je kejenya...

AKu larang korang semua masuk skim piramid! Terutama orang kuantan...buat malu je nanti!

website : http://migworldwide.net/index.asp


MIG Worldwide Sdn Bhd
16-06, Level 6,
Plaza Mon't Kiara
50480 Kuala Lumpur

No tel:takde
 
Sponsored Post

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
emm, ni company geng amir hasan perr
tiru gaya Barterwallet yg dh bankrup tu
 

kadkahwin

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
119
Reaction score
1
Points
15
aku bru terjumpa org MIG ni tadi mase aku tgh print namecard kat pudu. Dia cite kat aku sket2, tapi mmg lain mcm la MIG ni.....
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,486
Reaction score
38
Points
80
aku bru terjumpa org MIG ni tadi mase aku tgh print namecard kat pudu. Dia cite kat aku sket2, tapi mmg lain mcm la MIG ni.....
bagus la klu berhati2 jgn tertipu....
 

DanielAriffin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,042
Reaction score
25
Points
75
Hello geng...
kekekeke :eek: apa la.. lesen gali dah ada... lombong dah ada... tapi tak cukup modal lak nak bawa emas tu keluarkan... tak logic langsung.. org kaya kat india habis duit dah ke?? pelik2.. hati2 ada kereta kat belakang awak.. :)cgrock
 

apiltzs

Fun Poster
Joined
Apr 13, 2006
Messages
267
Reaction score
0
Points
10
hehe macam mana tu yea dah tawar hati la nak sertai dengar citer tiap2 minggu dapat duit
 

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
syabas tuan gandaduit >>> kredibiliti perlu ada...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register