Microsoft henti sokongan percuma Windows 7

CG Sponsors




dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
17,089
Reaction score
1,244
Points
206
den masih pakai windows 7 utk pc di rumah & laptop
 
Sponsored Post

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
16,315
Reaction score
3,057
Points
236
boleh pakai lagi .. saya kat rumah PC pun dah 20 tahun masih jalan pakai Windows 7

kengkawan tengok terkejut :D
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,043
Reaction score
244
Points
123
Windows 7 masa mula-mula keluar dulu memang gempak gui dia. Maklumlah sebelum tu Win98se.
sebelum tu ade Vista dan XP..selepas Win98se plak ade Windows Me
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,043
Reaction score
244
Points
123
kalau updates pun disabled tak rasa sangat.
btol tu terutama skali skang ni bole install byk antivirus..campur ngan anti ransomware software pon bole..
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,398
Reaction score
236
Points
88
sebelum tu ade Vista dan XP..selepas Win98se plak ade Windows Me
aah betul tu, vista masa mula2 install slow giler. ram pc berapa je haha.. sebelum vista ada keluar longhorn kejap. Kagum seketika dengan GUI dia.
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,375
Reaction score
165
Points
73
kire lama jgk la aku pkai window 7 ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register