Microsoft Flight Simulators X [Shared]

CG Sponsors




Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
161
Points
128


Boleh kongsi link Megaupload atau Mediafire untuk game Flight Simulators neh x?
 
Sponsored Post

jinlapar

CG Top Poster Club
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,106
Reaction score
627
Points
161
best ni..jaman kicik kicik dulu cita 2 jadi pilot,tapi dh besar jadi drebar prebet sapu je :(:)((
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
beli kat kedai gama je bro .... main dalam PC .. nak cantik install graphic card 1gb dah ok dah ... aku selalu main ni ... la ni pun masih main game ni lagi ....
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
161
Points
128
beli kat kedai gama je bro .... main dalam PC .. nak cantik install graphic card 1gb dah ok dah ... aku selalu main ni ... la ni pun masih main game ni lagi ....
Pasl spec tue aku xrisau..mesti leh lpsnyer.

aku klu bleh cari yg download,aritue jumpe..tp files corrupt plak.
dh download 2 kali un corrupt gk.
 

minc

Active+ Member
Joined
Oct 2, 2006
Messages
4,302
Reaction score
9
Points
25
layan men game nih....:)
 

minc

Active+ Member
Joined
Oct 2, 2006
Messages
4,302
Reaction score
9
Points
25
Pasl spec tue aku xrisau..mesti leh lpsnyer.

aku klu bleh cari yg download,aritue jumpe..tp files corrupt plak.
dh download 2 kali un corrupt gk.
FSX rasanya bley lagi kot, FS9 tinggi ckit dier nye spec
 

Rexscar

Freshie
Joined
Nov 8, 2019
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
I do remember when people simply was fanatics cause of that matter anyway. I do remember that game along with Windows 95 and Microsoft Works, not even Office or something like that. So please be clear with that matter on me. Great Thing!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register