BTC USD 48,941.4 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Microsoft Di Laporkan Akan Ubah Antaramuka Windows 10 Pada Tahun 2021

Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
296,279
Reaction score
12,603
Points
2,376
betul betul betul... ghost ip senang nak buat.. orang tak blh ddos attact

Banyak jugak eh kelebihan berbanding Windows
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,048
Reaction score
710
Points
171
Banyak jugak eh kelebihan berbanding Windows
windows pun tiru linux sekarang.. aku perasan dia punya setting... tapi masih lagi tertutup.. byk tak ada dlm windows.. mungkin rancangan microsoft tambah sikit2 fungsi yg ada dlm linux dlm OS mereka secara berperingkat
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
296,279
Reaction score
12,603
Points
2,376
windows pun tiru linux sekarang.. aku perasan dia punya setting... tapi masih lagi tertutup.. byk tak ada dlm windows.. mungkin rancangan microsoft tambah sikit2 fungsi yg ada dlm linux dlm OS mereka secara berperingkat

Windows pun nak jadi macam Linux jugak dah
Lebih privasi kan
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
296,279
Reaction score
12,603
Points
2,376

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,821
Reaction score
650
Points
126
microsof sekarang adalah syarikat sumber terbuka pro linux.
sebelum ini setiap unit samsung android phome kena bayar % microsof linux hakcipta.

No Kidding! Microsoft Has Joined The Linux Foundation - It ...
[Search domain itsfoss.com/microsoft-linux-foundation/]
Microsoft has been embracing open source increasingly for the better part of a decade, including contributing to and supporting many Linux Foundation projects, so their decision to take the next step and become a Linux Foundation member didn't come as a surprise to us.
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,048
Reaction score
710
Points
171
microsof sekarang adalah syarikat sumber terbuka pro linux.
sebelum ini setiap unit samsung android phome kena bayar % microsof linux hakcipta.

No Kidding! Microsoft Has Joined The Linux Foundation - It ...
[Search domain itsfoss.com/microsoft-linux-foundation/]
Microsoft has been embracing open source increasingly for the better part of a decade, including contributing to and supporting many Linux Foundation projects, so their decision to take the next step and become a Linux Foundation member didn't come as a surprise to us.
nasib baik ada org pandai membaca.. masuk forum linux... penuh dlm tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register