Santai Metrosex hari ni jutawan muda..apa bisnes diorang?

Recommended Brokers


Latest Threads

great.takaful

Active Member
Joined
Mar 5, 2013
Messages
1,485
Reaction score
22
Points
25
salam geng..tadi ada ternampak kat mamak jutawan muda dato zaimi n dato dino kalau tak salah...pakai ferrari memuda..apa bisnes diorang.
aku try google sikit..ada link website takleh buka plak...menarik nak tau pasal orang kaya memuda ni..apa bisnes diorang...taku tak beli metrosex hari ni..sesapa dah beli tu share skettt

 
Last edited:
Sponsored Post

sayasuka

Legendary Member
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
100
Points
123
metrosex ?

harap kes jutawan ni hanya ada kaitan dengan sex yg sah. :)):)):))
 

mobileapps

Active+ Member
Joined
Mar 26, 2013
Messages
3,824
Reaction score
23
Points
25
dik oi..ayat tu biar la ada titik. ambik napas dulu..pastu citer 1 1. xpaham ni. apa kaitan metro dgn jutawan.
 

norickfumi

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,054
Reaction score
0
Points
20
maybe maksud dia dalam metro ada berita pasal jutawan muda tadi tu
metrosex tu nama glamour kot....hehehehe
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,677
Reaction score
29
Points
70
kencing je tu...

otak aku xleh terima dah kejayaan dan kekayaan dengan tunjuk kereta...

kalau betul kaya...nah....sumbangan sebuah rumah anak yatim didirikan hasil kejayaan bisnes...

ok x?
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
rasanya fadino tu dulu ada dlm cg ni.
tp kalau tgk gwgfx tu mcm illegal deposit taking gak je.
invest dlm forex dan kasi fix income ala2 Koperasi Kodana dulu.
mcm cari nahas je masuk metrosex tu....
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,533
Reaction score
567
Points
166
kencing je tu...

otak aku xleh terima dah kejayaan dan kekayaan dengan tunjuk kereta...

kalau betul kaya...nah....sumbangan sebuah rumah anak yatim didirikan hasil kejayaan bisnes...

ok x?
aku rasa klu org dh kaya smpi tahap tue..diorg dh xmenunjuk2 kot....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register