Mesin jahit nak lelong.kilang tutup

CG Sponsors




zack807

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2009
Messages
303
Reaction score
0
Points
10
Mesin jahit 100 biji nak lelong..baru.harga rm 500 sebiji..
 
Sponsored Post

ruspadu

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2007
Messages
593
Reaction score
2
Points
15
bini aku dok sibuk nak cari sebijik mesin jahit ...
lokasi kat mana ni...
 

zack807

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2009
Messages
303
Reaction score
0
Points
10
Brand shanggong.made from china.high speed. Single needle lain2 detail aku x check pulak.aku cuma beli office furniture kat kilang tu.so aku tanya la sekali bab mesin jahit..aku rasa harga boleh nego lagi.kalau ko berminat call 016 4103525.mr eyu.direct owner la
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
mak aih...rm500 ... sedey nyer teringatkan mesin jahitku dicuri ..huhuhuuu... tak der less ker ? org nak carik rm300 ke bawah ..hehe
 

zack807

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2009
Messages
303
Reaction score
0
Points
10
kalau prai dah x jauh tu ... Bab rege jer down sket.. :((
mahal lagi ke rege tu? Setahu aku la rege mesin jahit baru rm 2k above la.aku pun x arif sgt2 pasal mesin ni..aku rasa dh murah la tu sebab tauke kilang ni memang nak let go semua brg2 dlm kilang dia.office table yg rege rm700-800 tu pun dia kasi rm50 je kat aku..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register