BTC USD 37,833.8 Gold USD 1,775.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Mesin Fax - Terbaik untuk kualiti dan bajet

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Salam semua forumer carigold.

Aku nak beli mesin fax.ada member2 yang pernah beli untuk cadangkan kepada aku yang mana ok dari segi kualiti dan bajet. :D

Bajet bawah Rm300 dan yang penting boleh print report sama ada sukses atau sebaliknya. :)

Kalau ada yang tau, boleh share jenama + model dan harga(kedai mana) mesin fax berkenaan.

Aku nak beli baru bukan 2nd hand. :p

Aku duk area Bangi/Kajang. :)cgrock
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
bumP!buMP!bUMP!BUMP!
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
bole share bro dah beli lum? brand apa? rege? thanks
 

ajib88

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2010
Messages
6,507
Reaction score
6
Points
65
salam bro..aku dekat kedai pakai model Penasonic KX-FT982..

setakat ni dah 4tahun aku pakai Alhamdulillah masih berfungsi dengan jayanya..dah banyak berbakti dekat kedai aku ni..harga dalam Rm3++..xpernah repair, xpernah rosak dan xpernah tukar ink lagi..boleh fax siap ada report sekali(boleh set)..paper dah byk kali tukar pakai paper fax tesco jer..murah jer..hehehehe..harap dapat membantu
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
bro ajib. yg 2nd takde jual ke? hehehe....
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
kalu beli yg 3 in 1 tu bgs tak?fax ,scan dan photostet.
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Salam semua forumer carigold.

Aku nak beli mesin fax.ada member2 yang pernah beli untuk cadangkan kepada aku yang mana ok dari segi kualiti dan bajet. :D

Bajet bawah Rm300 dan yang penting boleh print report sama ada sukses atau sebaliknya. :)

Kalau ada yang tau, boleh share jenama + model dan harga(kedai mana) mesin fax berkenaan.

Aku nak beli baru bukan 2nd hand. :p

Aku duk area Bangi/Kajang. :)cgrock

last week beli Brother - FAX-236S
harga rm380.terbaik untuk urusan harian aku.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register