Mesin Basuh apa yg terbaik,tahan lasak...plz help me.

CG Sponsors




opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,870
Reaction score
182
Points
43
Hmm tapi 5G ada kena mengena ke dgn mesin basuh? kelajuan yg lebih pantas x bermakna mesin basuh tu akan berpusing lebih pantas juga :p
hahaha, tersedu aku.😌😌
 
Sponsored Post

JoJoMomok

Freshie
Joined
Dec 28, 2017
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Byk syarikat yg berebut2 utk membawa masuk teknologi 5G ni ke negara kita, kalau pd pendapat ku rasanya TM lah yg akan lebih cepat berjaya sbb mrk ada pengalaman serta infrastruktur yg canggih dlm bidang tersebut.
Skrg byk telco sudah start trial sistem mrk dlm 5G, tapi ku masih lebih confident dgn TM dlm bidang ini, bahkan mrk yg mulakan servis internet kat Malaysia masa dulu, jadi kebolehan mrk mmg x dpt nak dinafikan.
 

JoJoMomok

Freshie
Joined
Dec 28, 2017
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
TM dah perkenalkan rangkaian internet 5G...rangkaian internet 5G memberi benefits kpd kita sbb ia memberi kelajuan berkali ganda pantas berbanding dulu...
Teknologi makin hari makin maju, kita Malaysia ni juga dlm proses ikut jejak negara2 yg maju lain seperti China dan US tu, biarlah TM yg handle 5G tu, x perlu kita risau tentang prestasi mrk.
 

Headcount

Freshie
Joined
Apr 26, 2011
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Mesin basuh masa hadapan laaa mesti lasak haha.. Confirm teknologi makin maju, kot la boleh tahan puluh2 tahun utk mcm2 jenis baju ke lain2 pakaian ke
 

Headcount

Freshie
Joined
Apr 26, 2011
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
haha...betul2...semua ni blh buat dgn tekan kat app...ia akan lbh cekap lagi kalo u pki internet 5G...
Ce fikir kot la dah letak baju dlm mesin basuh, kita lupa nak on then guna je la phone utk on pastu balik rumah dah boleh terus sidai.. Kot ada mesin yg boleh tolong sidaikan pun cun juga muahaha
 

minzi123

Freshie
Joined
Oct 7, 2011
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
rasanya tak blh...tapi kita blh control water temperature, water level & detergent level dgn pki app...
klau water temperature dgn level tu boleh la kot control guna tepon, dah kalau detergent bukan kita yg masukkan sendiri nak bnyk mana? ke in future punya teknologi u ckp ni haha
 

minzi123

Freshie
Joined
Oct 7, 2011
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
rangkaian internet 5G TM ni menjadikan teknologi mudah alih spt smart washer ni lebih pintar, pantas dan luas...I like it!!!
yessss aku mmang tggu2 smart home punya appliances cth mcm smart washing machine ni.. aku pun tggu gak 5G ni tapi lagi nak tggu dpd TM sbb line 5G dgn servis diorang mesti ok sgat mcm skrg punya servis hihi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register