Mesin Basuh apa yg terbaik,tahan lasak...plz help me.

CG Sponsors




Sponsored Post

elenaa

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2012
Messages
304
Reaction score
2
Points
15
haha...betul2...semua ni blh buat dgn tekan kat app...ia akan lbh cekap lagi kalo u pki internet 5G...
TM dah perkenalkan rangkaian internet 5G...rangkaian internet 5G memberi benefits kpd kita sbb ia memberi kelajuan berkali ganda pantas berbanding dulu...
 

kimsian86

Freshie
Joined
Aug 22, 2011
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
TM dah perkenalkan rangkaian internet 5G...rangkaian internet 5G memberi benefits kpd kita sbb ia memberi kelajuan berkali ganda pantas berbanding dulu...
rangkaian internet 5G TM ni menjadikan teknologi mudah alih spt smart washer ni lebih pintar, pantas dan luas...I like it!!!
 

nur_nyra

Freshie
Joined
Nov 6, 2019
Messages
15
Reaction score
0
Points
8
Bagi aku apa apa jenis mesin basuh pun ok. Semua tu bergantung pada cara kita pakai. Lepas tu TM dah perkenalkan rangkaian 5G. Then, mana tau lepas ni lagi senang kita nak handle washing machine melalui rangkaian 5G jer.
 

Execution

Freshie
Joined
Dec 27, 2017
Messages
37
Reaction score
2
Points
11
Ku rumah pakai jenama Sharp punya, sudha lebih lima tahun dah, x ada sebarang masalah pun, boleh cuba2 survey kalau berminat hehe.
 

Execution

Freshie
Joined
Dec 27, 2017
Messages
37
Reaction score
2
Points
11
ohhh...rupa2 blh kawal benda2 ni dgn smart washer app...
Smart washer tu bagus, benda2 mcm timer boleh dikawal guna smartphone saje, apabila masa sudah tamat ia akan berbunyi utk memberitahu kita, jadi bolehlah kita buat benda lain sementara waktu.
 

Hakim123

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
TM dah perkenalkan rangkaian internet 5G...rangkaian internet 5G memberi benefits kpd kita sbb ia memberi kelajuan berkali ganda pantas berbanding dulu...
Hmm tapi 5G ada kena mengena ke dgn mesin basuh? kelajuan yg lebih pantas x bermakna mesin basuh tu akan berpusing lebih pantas juga :p
 

Hakim123

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
Bagi aku apa apa jenis mesin basuh pun ok. Semua tu bergantung pada cara kita pakai. Lepas tu TM dah perkenalkan rangkaian 5G. Then, mana tau lepas ni lagi senang kita nak handle washing machine melalui rangkaian 5G jer.
Byk syarikat yg berebut2 utk membawa masuk teknologi 5G ni ke negara kita, kalau pd pendapat ku rasanya TM lah yg akan lebih cepat berjaya sbb mrk ada pengalaman serta infrastruktur yg canggih dlm bidang tersebut.
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,841
Reaction score
321
Points
141
Aku baru beli mesin basuh utk mak aku

Brand toshiba 7.2kg rm650

Beli kedai area umah je...tp survey dl harga kt shopee...tgk lebih kurang angkat trus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register