BTC USD 42,386.7 Gold USD 1,775.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Merdekarama Ea 1.3

MANSTIR

Fun Poster
Joined
Dec 14, 2007
Messages
103
Reaction score
82
Points
20
Merdekarama Ea 1.3

ea ini dibuat menggunakan system merdekarama oleh bro wha928..
terima kasih kepada beliau kerana sudi memberikan beberapa panduan utk simple trading..
saya tidak boleh memastikan ea ini memberi anda profit tetapi anda boleh cuba..
cuba pada demo dulu ya kemudian baru live sbb saya tak pasti lagi ea ni berjaya @
BETUL KETEPATANNYA walaupon sudah di backtest...boleh guna mana2 timeframe sbb based pada
MACD period H1 , Te wawasan Period M30, heiken Ashi period H4...selamat mencuba..
Merdekarama Ea 1.3

TimeFrame = Any

Pairs = Any

Indicator = MACD (Period_H1), TE (WAWASAN)(Period_M30)
Heiken Ashi (Period_H4)

Please use this ea on demo 1st, i cant promise any succesfull trading with this ea..
regardless any obctacles beyond my knowledged..
Best of Luck...thank you.

1. Merdekarama 1.3.2 = http://www.4shared.com/file/71996334/dc3ac53e/_2__Merdekarama_Ea_132.html (refreash data bar & new way to enter market with open closed bar)

2. Merdekarama 1.3.2 fixed = http://www.4shared.com/file/72014963/be20e911/Merdekarama_Ea_132fixed.html (guna M1 Bar closed , sebelum ni guna M30== useless)

3. Indikator = http://www.4shared.com/file/71990845/cd42d352/INDICATOR.html

Ea ni masih dalam R & D (Development) ketepatan & kejayaan ea ni bergantung kepada maklumbalas anda...terima kasih

**this is maybe my last contribution on my eas.. including explanation why and so on...pics...& indicator..bla2

download link ---> http://www.4shared.com/file/72433665/209922d6/Merdekarama_ver21.html

selamat menunaikan sembahyang jumaat....

p/s--> penambahan indikator Braintrendsig1 period_h4....i miss this indi so much :D

well done..

regards,

MANSTIR

THE END.

p/s- No liability for accuracy of operation of this EA is accepted

reminder --- kepada user ea merdekarama yang boleh decompile ea aku, mintak tolong janganlaa jual ya... dapatkan rezeki yg halal.. aku buat ea ni free je... no payment request, so please try to understand.. happy tradingEa ni masih dalam R & D (Development) ketepatan & kejayaan ea ni bergantung kepada maklumbalas anda...terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

MANSTIR

Fun Poster
Joined
Dec 14, 2007
Messages
103
Reaction score
82
Points
20


finally....i'm glad the ea is working..
 
Last edited:

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
EA nie ader waktu2 yg best x utk on kan? atau ikut suka ati jer on 24jam pun xpe...
 

MANSTIR

Fun Poster
Joined
Dec 14, 2007
Messages
103
Reaction score
82
Points
20
EA nie ader waktu2 yg best x utk on kan? atau ikut suka ati jer on 24jam pun xpe...

tang tu kene tanya bro wha928 laa.. aku pon hanya buat ea based on indicator sedia ada... berdasarkan pengamatan tak perlu ikut waktu2 sbb based system pada period_H4 heiken ashi... Klu nak on kan ikut waktu.. saya mengalu2kan percubaan anda...

regards,

MANSTIR
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
9,330
Reaction score
479
Points
91
tahniah n terima kasih bro... jasamu dikenang
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17356
USD / JPY
109.599
GBP / USD
1.36471
USD / CHF
0.92254
USD / CAD
1.27476
EUR / JPY
128.621
AUD / USD
0.72592

CG Sponsors




Top
Log in Register