BTC USD 38,078.3 Gold USD 1,805.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Merchandise Tender

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
ada tak sesapa yang bleh buat ukiran kayu utk hiasan peti ais?

takde le kecik sgt mcm key chain tue, besar sket and ada magnet kat blkg utk lkat kat pintu fridge..

kita nak 5000pcs, utk long term contract..
 
Sponsored Post

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
kene cr kedai kraftangan ni kalu bab ukir2
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ada tak sesapa yang bleh buat ukiran kayu utk hiasan peti ais?

takde le kecik sgt mcm key chain tue, besar sket and ada magnet kat blkg utk lkat kat pintu fridge..

kita nak 5000pcs, utk long term contract..

kalau aku rekoman ada komisen ker?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register