BTC USD 62,093.3 Gold USD 1,768.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mep Cash

crkb

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2006
Messages
849
Reaction score
2
Points
15
As salam...
Nak tanya member CG tentang Mep Cash.
1. Macam mana nak guna
2. Kat mana boleh guna
3. Mcm mana kalau nak return mep cash ke dalam saving account
TQ
 
Sponsored Post

Malaysian71

Active Member
Joined
Feb 16, 2009
Messages
1,332
Reaction score
17
Points
30
Meps cash ni biasa org guna nak shopping pakai atm kad instead of debit kad bg yg xde.. So, caranya amat mudah..pg je atm tu pilih meps cash loading..pilih brapa korang nk shoping cth, rm100, 500... Then kalo nk refund to sav acc kena isi customer/atm request form kt bank korang..:D:D
 

crkb

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2006
Messages
849
Reaction score
2
Points
15
Meps cash ni biasa org guna nak shopping pakai atm kad instead of debit kad bg yg xde.. So, caranya amat mudah..pg je atm tu pilih meps cash loading..pilih brapa korang nk shoping cth, rm100, 500... Then kalo nk refund to sav acc kena isi customer/atm request form kt bank korang..:D:D

TQ for info.
Boleh tak kita nak semak baki meps cash kita tuh?
Sy dah report dan isi form, tapi respons dari bank : tak de tranaction pd tarikh tersebut.Macam mana ni??
 

VAMP

Ex-Super Mod
Paid Membership
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,440
Reaction score
59
Points
130
topik di pindah ke section yang sesuai.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register