menyelesaikan masalah kredit kad anda... yg blacklist tak boleh.

CG Sponsors




fauzi32

Active+ Member
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
................
 
Last edited:
Sponsored Post

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
apa bisnes plak u run ne bos?ada masyuk ke?
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
bolehlah sikit2... nak bantu je yg pakai kad sampai tahap hidung.... janji jangan blacklist lagi sudah...
Aku ada PM engko bro....:D:D:D
 

fauzi32

Active+ Member
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
promosi nie cuma sampai hujung bulan ini je... sesiapa nak call terus ok.. sms saye malas nak layan. harap maklum
 

manmd

Super Active Member
Joined
Jul 24, 2007
Messages
8,595
Reaction score
22
Points
65
layan...dapat detail dalam ni menarik gak...
 

fauzi32

Active+ Member
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
sesiapa yg berminat boleh call terus saye....
 

fauzi32

Active+ Member
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
promosi nie utk bulan ini saje... jika yg rasa tak mampu nak bayar kredit card 18%setahun tu.... ambillah peluang ini.. bukan saje kad lama selesai, tetapi baki nyer kita akan dpt cash.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register