BTC USD 38,221.7 Gold USD 1,834.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

menyelesaikan masalah kredit kad anda... yg blacklist tak boleh.

fauzi32

Active+ Member
Messages
4,455
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
................
 
Last edited:
Sponsored Post

zkry

Super Active Member
Messages
6,718
Paid Membership
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
bolehlah sikit2... nak bantu je yg pakai kad sampai tahap hidung.... janji jangan blacklist lagi sudah...

Aku ada PM engko bro....:D:D:D
 

fauzi32

Active+ Member
Messages
4,455
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
promosi nie cuma sampai hujung bulan ini je... sesiapa nak call terus ok.. sms saye malas nak layan. harap maklum
 

manmd

Super Active Member
Messages
8,595
Joined
Jul 24, 2007
Messages
8,595
Reaction score
22
Points
65
layan...dapat detail dalam ni menarik gak...
 

fauzi32

Active+ Member
Messages
4,455
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
sesiapa yg berminat boleh call terus saye....
 

fauzi32

Active+ Member
Messages
4,455
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
promosi nie utk bulan ini saje... jika yg rasa tak mampu nak bayar kredit card 18%setahun tu.... ambillah peluang ini.. bukan saje kad lama selesai, tetapi baki nyer kita akan dpt cash.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register