Menyediakan Perkhidmatan Untuk Apply Visa Di Malaysia. Introducer Will Be Given $$$

CG Sponsors




my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
saya ada menyediakan perkhidmatan untuk sesiapa nak apply visa untuk pembantu rumah or untuk pekerja2 restorant or etc untuk bekerja di Malaysia under Agensi Pekerjaan, memandangkan banyak orang yang nak apply visa untuk pekerja tapi selalu kena reject.

introducer akan dberi rm100 untuk seorang kalau visa dia org dapat approve. ;)

for more info pls sms me at 0168601510 or add me up at ym [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

five_soul

Active+ Member
Platinum Member
Joined
May 9, 2008
Messages
2,595
Reaction score
15
Points
25
Visa utk kerja kat UK ada tak buat?
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
uk tak de lah. ulu klang ada .. hehhee.. ni untuk visa Malaysia je .. ;)
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
saya ada menyediakan perkhidmatan untuk sesiapa nak apply visa untuk pembantu rumah or untuk pekerja2 restorant or etc untuk bekerja di Malaysia under Agensi Pekerjaan, memandangkan banyak orang yang nak apply visa untuk pekerja tapi selalu kena reject.

introducer akan dberi rm100 untuk seorang kalau visa dia org dapat approve. ;)

for more info pls sms me at 0168601510 or add me up at ym [email protected]
Salam,

Lerrr.. dulu awak tanya saya camne nak wat Visa.. pastu skrg ni awak lak bagi offer kat orang buat Visa. :p Tapi disebabkan saya punya connection tu dah stop buat Visa tu yang takleh nak bagi..

Apa2 pon good luck in your biz!

:)


.
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
aha. saya lah. hehehe.. saya wat kat agensi pekerjaan. and agnesi tu offer saya wat part time .. hehehe.. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register