To Sell Menjual Diapers pada harga murah di Diaperscity Shoppe

CG Sponsors




ayeen38

Active+ Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
3,322
Reaction score
2
Points
25
Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

Saya nak menjual produk diapers seperti mamy poko, winnie the pooh huggies dan anakku. Utk dewasa pon saya ada jual seperti lampin dewasa Tena.

Produk yg saya jual:-



Mamy Poko



Medium = 42 pcs
Large = 36 pcs
XLarge = 30 pcs
Harga Jualan = Rm28 sahaja

Winnie the Pooh - Huggies




Newborn = 48pcs
Small = 48pcs
Medium = 42pcs
Large = 36pcs
X large = 30pcs
XX large = 26pcs

harga Jualan = RM22


Pureen - Anakku



Newborn = 48pcs
Small = 48pcs
Medium = 42pcs
Large = 36pcs
X large = 30pcs
XX large = 26pcs

Harga Jualan = RM18

Lampin Dewasa (diapers for adult) - Tena



Size M dan L = RM15
Size XL = RM18


Diapers/ Lampin pakai buang yg murah.
Maman/Europe a.k.a Huggies biru


NewBorn, Small = 80pcs = RM33
Medium = 80pcs = RM35
Large = 80pcs = RM37
XLarge = 80pcs = RM40
XXLarge = 80pcs = RM43

Lampin europe/maman ni lower grade skit berbanding mamypoko ngan winnie the pooh huggies, winnie the pooh ni mcm huggies ultra.

penghantaran percuma bagi kawasan petaling jaya sahaja. Minimum order 2 pek. Kos penghantaran akan dicaj utk luar kawasan. Caj penghantaran rm8, beli dua pon caj sama, bila beli 5 pek pon harga rm8. Kalau beli lebih dari 5 pek, setiap satu kilo akan dicaj rm1. Bole melawat kat website saya di siggy saya.

Bayaran bole dibuat secara online melalui maybank
No akaun: 112352009942
boleh juga telefon saya utk butir2 lanjut di 017-2758630
 
Last edited:
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
brg mura nie/./

beli2..
m0ga brjaya bt tuan uma..
 

ayeen38

Active+ Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
3,322
Reaction score
2
Points
25
Shower creme and shampoo



ada Royal Jelly, Goat Milk, Green tea ngan Rose (kaler pink)

shampoo ngan shower creme sume ada jenis yg disebut diatas.

Harga Jualan RM8 sebotol. :)cgrock
 

ayeen38

Active+ Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
3,322
Reaction score
2
Points
25
Pad - Whisper Japan




Ada 4 jenis pad, 3 jenis 24cm, salah satunya ada wing. (50cc)

Jgn terperanjat harganya RM8 24pcs..Kotex pon x dapek rege mcm ni. :D :)cgrock

1 jenis lagi adalah jenis panjang 28cm (100cc) RM8 tetapi 16kpg. Pad ni juge bole dipakai utk mereka yg ada masalah lemah pundi kencing. :)cgrock

Bayaran bole dibuat secara online melalui maybank
No akaun: 112352009942
boleh juga telefon saya utk butir2 lanjut di 017-2758630
 

tawkeyestate

Active Member
Joined
Jul 6, 2007
Messages
1,642
Reaction score
7
Points
25
Winnie the Pooh - Huggies




Newborn = 48pcs
Small = 48pcs
Medium = 42pcs
Large = 36pcs
X large = 30pcs
XX large = 26pcs

harga Jualan = RM22

[/B]
harga baru ke sbb aku beli kat sabah ni minggu lps xl60 rm39 je tapi smlm aku tgk kat giant (tawau sudah ada giant..:D) mahal gila rm48..:-?
 

rafiz2000

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
4,266
Reaction score
14
Points
25
mmg murah ni...macam mana dengan kualitinya?
 

ayeen38

Active+ Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
3,322
Reaction score
2
Points
25
harga baru ke sbb aku beli kat sabah ni minggu lps xl60 rm39 je tapi smlm aku tgk kat giant (tawau sudah ada giant..:D) mahal gila rm48..:-?
haah. harga baru bro. kos pengangkutan dah meningkat. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register