BTC USD 63,925.4 Gold USD 1,776.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Menjana Pendapatan Melalui Paid Survey

redranger143

Freshie
Joined
Jun 15, 2010
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Saya pasti ramai antara kita yang pernah mendengar Paid Survey. Saya ingin mengajak anda untuk menyertai saya dalam Paid Survey. Jangan risau, kesemua paid survey ini adalah percuma. Daftarlah dengan segera!

Click laman web di bawah untuk mula menjana pendapatan melalui survey berbayar:

YouthSays:
-Sebuah program berplatformkan Malaysia.
-Dibayar Rm1 bagi setiap referral
-Dibayar apabila menjawab survey
-Dibayar apabila mempromosikan kempen (campaign)

PayBox.me:
-Dibayar sebanyak $25 setelah mendaftar
-Dibayar sebayak $20 bagi penggunaan service setiap hari seperti menjawab survey
-Diabayr $10 bagi setiap referral. (Jemput kawan-kawan)
-Masih baru, daftarlah segera
-Pastikan anda sentiasa aktif dengan menjawab Daily Survey (Wajib)

iPanelOnline:
-Platform survey yang menggunakan kaedah points
-Setiap points boleh ditebus dalam wang ringgit sahaja!
-Satu survey boleh mencecah 700 points
-520 points = RM5, 1050 points = Rm10, 5020 points = RM50
-150 points diberikan bagi referral link!
Sangat mudah
 
Sponsored Post

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
Lain kali biar berabad sikit. Kalau nak iklan jangan iklan kat thread orang. Macam ni punyer peniaga takde prinsip nak tarik pelanggan ker? Rasa kalau macam ni gaya mesti pembeli pun tak percaya orang mcm ko
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register