Mengapa section ini digelar Labu Peram, Merapu ?

Recommended Brokers


Sponsored Post

AkuHenjutJer

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2010
Messages
6,895
Reaction score
83
Points
70
apa yang aku paham mengapa admin CG namakan section ini Program Matrix Labu Peram, Merapu adalah untuk memberi kesedaran kpd warga malaysia bahawa program2 yg terdpt dlms section ini adalah program penipu,bahkan dibuka hanya utk mengkayakan penggodam website2 tersebut sahaja..

oleh itu..aku terpanggil utk buka topik ini supaya dpt memberi peringatan pd semua warga dan pelawat CG supaya dapat samada memboikot atau tidak menyertai atau sama2 memberi peringatan pd yg tidak tahu menahu apa itu MLM & matrix yang sebenar atau tidak.

untuk pengetahuan semua..aku dah lama memerhatikan aktiviti2 penggodam website ini dan hampir kesemua program2 adalah dari owner/penggodam2 yg sama..cuma ID je lain2 ..aku boleh bagi contoh

program amaljariah.net >> topik inihttp://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=20671
tuan punya website yg mati2 takkan mengaku dia punya >> cikgu

program surerich.net >> topik ini
tuan punya website kemungkinan tidak memulakan topik ini

amaljariah.net >> topik ini
tuan punya website yg mati2 takkan mengaku dia punya >> cikgu

duithalal.com >> topik ini
tuan punya website yg dah kena raid gila2 ngan admin CG >> L&L

sensasi2u.com >> topik ini
tuan punya website yg mati2 takkan mengaku dia punya >> vios7

terbaru! kuasawang.com >> topik ini
dia bukak lagii >> vios7

untuk pengetahuan korang juga..mereka ini suka buka ID2 yg lain utk menyokong program mereka di topik2 program mereka..supaya nampak meriahla org kata..so pada sesapa yg desperate nak duit cepat sure kena perdaya punya..heheee :))

pastu ..satu lagik...berdasarkan kajian yg aku wat..ada kategori golongan yg akan backing program2 mcm ni supaya org takkan pandang negatif ..kalo pandang negatif tak dptla komisen hasil ponzi program ini :-

1)budak2 tak matang lingkungan bwh 25 thn selalunya
2)org yg pentingkan diri sendiri..cam ayat dia ginila "pedulik apa aku..asalkan aku dpt duit"
3)org yg desperate nak dapat duit cara cepat..takyah susah2 gi kerja
4) org yg desperate nak pakai duit..so diorang pomotla gila2 sampai spam kat semua email org..

aku mmg sokong apa yg admin CG ni buat..sbb menyedarkan kita utk join prog yg dah konpem merapu or tidak..tp aku rasa mgmt CG leh wat satu team utk trace IP diorang ni utk di bawa ke pihak berkuasa..

peace :)cgrock

admin leh tolong stick topik ni lagik bagus
Thankz atas info ini,bro.:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

4zimito

Junior Member
Joined
Jan 10, 2011
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
bro nak tnya..kat cg bleh ke bukak tread utk jual2 akaun premium??
sekadar bertanya la..
 

xpresso

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
265
Reaction score
0
Points
10
time kasih bebanyak atas segala info. tp mmg ramai yg dok nak main program labu peram ni. hihi. Mmg ada peminat tersendiri
 

namqulricher

Fun Poster
Joined
Sep 12, 2012
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
Worldshopperslink knape yea distihar merapu?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register