BTC USD 19,411.6 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Web Designer Yang Boleh Design Cantik

Sponsored Post

bpi

Banned
Messages
29
Joined
Apr 7, 2011
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
blog mcm tu senang jer la nak buat.aduyai.
 

bpi

Banned
Messages
29
Joined
Apr 7, 2011
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
aku ada bnyk blog nak handle ni.xde masa nak buatkn org lain punya.just beli webhosting,pastu kau cari free template for wordpress.install pastu buat la camtu.

tpi berapa mamat ni nak offer?berapa bajet kau yop??
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
6,761
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
aku ada bnyk blog nak handle ni.xde masa nak buatkn org lain punya.just beli webhosting,pastu kau cari free template for wordpress.install pastu buat la camtu.

tpi berapa mamat ni nak offer?berapa bajet kau yop??

sorrylah..aku pun tak ada masa nak deal ngan orang nak buat bisnes tapi sombong mcm yop ni :p
 

Abu nawas

Legendary Member
gem
Messages
11,237
Joined
Mar 17, 2007
Messages
11,237
Reaction score
309
Points
131
up thread ni..saya pun sedang mencari..budget dalam RM500 sahaja..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register