BTC USD 48,269.1 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Web Designer untuk Company Sdn Bhd [Urgent)

fadli1982

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
Salam semua,

Saya wakil dari company Sasa Travel & Tour Sdn Bhd sedang mencari web designer untuk company kami,jika berminat bole jumpa di office untuk berbincang mengenai harga dan lain2.Kami perlukan web car rental seperti avis,hawk dan lain.Lokasi ofis kami di bukit jelutong.Bole pm saya dulu atau wasap untuk kami dapatkan harga yang berpatutan.

Saya nak cari org sesama Islam kalu bole,bantu membantu,kedua mungkin kos lebih murah sikit banding dengan terus ke company yang buat design,dan saya pun ada buat bacaan,dan mmg faham,bayaran biasanya min Rm10k minima,tapi kami perlu beritahu apa yang syarikat perlukan dan jika kedua2 pihak setuju bole lah deal.hasi kerja yang berbaloi dan berkualiti harus dibayar dengan kuantiti..pasal payment jangkaan tu saya tak bole ckp sebab nanti susah pula,jd saya buka harga starting Min Rmxx dan selepas saya nyatakan apa keperluan syarikat,tuan bole bg kami berapa harga,dan jika sesuai dam mmmg itu harga market I-Allah anda akan dibayar.Saya di cg sejak 2008,dan sini mmg ramai pakai it,sebab tu saya iklankan disini sebelum terus ke company web designer.

Tapi saya minta pedapat,adakah kami patut terus ke company web disigner atau ada disini yang bole buat job tu.Sebab target nya sgt besar for future,jadi mmg perlukan web yang betul2 kualiti.Saya tak bole tulis nama dan company disini sebab byk saingan sebab tu saya beri personal email saja.tq
 
Last edited:
Sponsored Post

fadli1982

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
belum ada lagi yg nk close deal.
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
salam semua,

Bump,urgent web designer yang berpengalaman pasal coding.detail ada di 1 post.
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
tq,saya dah dpt.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register